Patroni de baruri și cluburi din Botoșani, cercetați pentru evaziune fiscală!

O razie a polițiștilor și a inspectorilor fiscali prin mai multe baruri și cluburi din municipiul Botoșani a scos la iveală faptul că evaziunea fiscală este în floare în astfel de localuri.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, echipe mixte formate din poliţişti de investigare a criminalităţii economice şi investigaţii criminale, însoţiţi de inspectori fiscali din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Botoşani, au efectuat verificări la punctele de lucru a trei societăţi comerciale care desfăşoară activităţi de natura barurilor şi cluburilor de noapte din municipiul Botoșani.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean, s-a constatat că toţi cei trei operatori economici se sustrag de la plata obligaţiilor fiscale prin ascunderea sursei impozabile sau taxabile ca urmare a încălcării prevederilor Codului fiscal şi Normelor de aplicare a acestuia referitoare la organizarea şi conducerea evidenţei contabile corespunzătoare acestui tip de activităţi.

În toate cele trei cazuri au fost întocmite acte procedurale de sesizare din oficiu, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,evaziune fiscalăȚ, iar prejudiciul cauzat bugetului general consolidat urmează să fie cuantificat de organele fiscale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ieșean prins într-o localitate din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

astăzi, 19:45

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta peste un metru cub de material lemnos, fără a deține documente de proveniență sau transport. Conducătorul auto...

„Bocitoarele vesele” se joacă, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani! (foto)

astăzi, 18:50

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar coregrafia și ilustrația muzicală sunt asigurate de Victoria Bucun. Din distribuție fac parte: Marius Rogojinschi, Cezar Amitroaei, Dana Buc...

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „ Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni.” (video)

astăzi, 17:50

„Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni. A devenit o normal...