Patroni cercetaţi penal după razia de amploare a poliţiştilor botoşăneni!

În perioada 17 – 19 iulie a.c., poliţiştii botoşăneni au desfăşurat activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii de ordine publică, rutieră, investigarea criminalităţii economice, dar şi din cadrul altor structuri, au acţionat zilnic, pe linia prevenirii faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, respectării normelor legale de comerţ sau a legislaţiei rutiere.

Acţiunile au avut un caracter suplimentar faţă de activităţile şi dispozitivele curente.

Poliţiştii au constatat şi aplicat 934 sancțiuni contravenționale, în valoare de 443.271lei.                    

În perioada arătată, poliţiştii au efectuat 586 controale (în pieţe, târguri, baruri, etc.) şi au verificat 362 de agenţi economici.

De asemenea, s-a dispus confiscarea de mărfuri şi sume de bani în valoare de peste 18.000 lei.

Au fost constatate 50 fapte de natură infracţională (23 economice, 5 contra siguranței circulației pe drumurile publice, 10 de natură judiciară și 12 alte infracțiuni), pentru care sunt cercetate 32 persoane.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ieșean prins într-o localitate din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Wednesday, 9 October 2024

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta peste un metru cub de material lemnos, fără a deține documente de proveniență sau transport. Conducătorul auto...

„Bocitoarele vesele” se joacă, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani! (foto)

Wednesday, 9 October 2024

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar coregrafia și ilustrația muzicală sunt asigurate de Victoria Bucun. Din distribuție fac parte: Marius Rogojinschi, Cezar Amitroaei, Dana Buc...

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „ Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni.” (video)

Wednesday, 9 October 2024

„Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni. A devenit o normal...