Patronatele din Botosani cer reabilitarea drumului spre Iasi și a centurii din municipiul Botosani! Vezi ce solicitari mai au!

Patronatele din Botosani cer reabilitarea drumului spre Iasi și a centurii din municipiul Botosani! Vezi ce solicitari mai au!
Reprezentantii patronatelor din Botosani, prezenti la intalnirea cu ministrul delegat pentru dialog social, Liviu Pop, i-au cerut acestuia urgentarea lucrarilor de refacere a cailor rutiere care sa permita legatura cu drumurile de interes national.

Eugen Achihaei, presedintele Patronatului National Roman-Filiala Botosani, a vorbit despre necesitatea realizarii infrastructurii drumului national Botosani-Iasi, si a facut un apel si la parlamentarii de Botosani sa se implice in obtinerea de fonduri pentru realizarea lucrarilor necesare, la fel cum s-a intamplat cu drumul Botosani-Suceava.

De asemenea, reprezentantii patronatelor au cerut si refacerea soselelor ocolitoare din municipiul Botosani, pentru trafic greu. O alta solicitare a patronatelor care a fost adusa in atentia ministrului Liviu Pop se refera la reducerea fiscalitatii excesive, micsorarea TVA (extinderea hotararii pentru toate firmele privind plata TVA la incasare).

Patronatele vor si modificarea legislatiei in domeniul licitatiilor publice pentru asigurarea transparentei licitatiilor, modificari in ceea ce priveste legislatia despre exploatarea si verificarea instalatiilor sub presiune, urgentarea realizarii parteneriatului public-privat, precum si revenirea la decontarea integrala a cheltuielilor cu combustibil pentru firme, dar si reintroducerea somajului tehnic.

Patronatele isi doresc si sustinerea legislatiei pentru dezvoltarea intreprinderilor sociale si elaborarea legislatiei in vederea realizarii investitiilor de pana la un milion de euro de catre IMM/urile locale.

Toate aceste propuneri au fost inaintate ministrului delegat pentru dialog social, prezent vineri la Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
558

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
256

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
201

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...