Patinoarul l-a îmbolnăvit: Eugen Ţurcanu nu s-a prezentat în faţa comisiei de disciplină!

Directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA), Eugen Țurcanu, nu s-a prezentat luni în fața Comisiei de disciplină pentru a fi audiat, transmițând că se află în concediu medical.

Țurcanu a ajuns să fie anchetat disciplinar după ce a refuzat să monteze patinoarul pe lacul din Parcul Mihai Eminescu, așa cum au cerut cei din Executivul Primăriei.

Directorul DSPSA urmează să fie chemat la o nouă audiere.

"Comisia de Disciplină s-a întrunit astăzi, avea o audiere, dar domnul director nu a ajuns. A transmis că este în concediu medical. I s-au solicitat alte documente. În momentul în care primim documentele pot înainta celălalt termen pentru audiere", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Edilul a spus că, în cazul în care directorul DSPSA nu se va prezenta nici la cea de-a doua audiere în fața Comisiei de Disciplină, va putea fi trasă o concluzie bazată doar pe înscrisurile pe care le-au primit la comisie.

"Dacă nici la cea de-a doua solicitare nu se prezintă, sancțiunea poate fi aceeași sau această neprezentare poate constitui o circumstanță agravantă, dar rămâne la latitudinea comisiei să emită un punct de vedere. Foarte important este că se poate emite un punct de vedere și în absența dumnealui. Acest lucru nu împiedică o sancțiune", a mai spus Cosmin Andrei.

Disputele pe seama locului de amplasare a pationoarului i-au adus lui Eugen Țurcanu și o plângere penală, pentru abuz în serviciu.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

21 septembrie: Zilele Europene ale Patrimoniului la Memorialul Ipotești

astăzi, 09:12

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, invită publicul, pe data de 21 septembr...

Fascinat de tatăl său la paradele militare din Botoșani, și-a construit propria carieră: ”Armata m-a format ca om!”

astăzi, 08:24

Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila a primit o nouă serie de cursanți, iar experiențele celor care au absolvit vara aceasta r...

Muzeu în aer liber: Circuit turistic în Cimitirul Armenesc din Botosani! (Foto)

astăzi, 07:50

Municipiul Botoșani a aderat la ASCE - Association of Significant Cemeteries in Europe şi a înscris Cimitirul Armenesc din Botoșani  în Ruta Culturală a Cimitirelor Europene. Asoc...