Participarea lui Florin Turcanu la cursurile de perfectionare profesionala a starnit reactii in sedinta de Consiliu Judetean: "Poate sunteti pregatit"

Participarea lui Florin Turcanu la cursurile de perfectionare profesionala a starnit reactii in sedinta de Consiliu Judetean: "Poate sunteti pregatit"
Pe ordinea de zi a sedintei ordinare de miercuri a Consiliului Judetean a fost un proiect de hotarare privind aprobarea participării la cursurile de perfecţionare profesională a preşedintelui CJ, Florin Turcanu.

Cursurile vor avea loc la mare in perioada 3.08.2014-10.08.2014, iar suma necesara pentru ca presedintele CJ sa poata participa este 1.600 de lei. Presedintele Florin Turcanu poate sa ia la aceste cursuri un insotitor si doi copii.

"Pentru 1.600 de lei nici mie nu-mi place, dar asa a zis secretarul ca trebuie sa venim in plenul Consiliului Judetean pentru aprobare", a declarat Florin Turcanu inainte de a se supune la vot proiectul de hotarare.



Consilierul PP-DD, Verginel Vacariu, a fost ironic cu presedintele Consiliului Judetean, precizand ca poate este pregatit si nu este necesar sa participe la aceste cursuri.

"Cand au fost consilierii judeteni la acele cursuri de perfectionare au fost trecuti pe un tabel conform solicitarii de a participa. Acum nu vedem daca sunteti solicitati sa participati, poate sunteti pregatit si nu e necesar si va fortam noi sa mergeti.", a spus Verginel Vacariu de la PP-DD.

Florin Turcanu a reactionat imediat, precizand ca nu trebuie sa jigneasca, iar daca Vacariu o sa doreasca sa mearga la cursuri, acesta va fi de acord.

"Domnule consilier, aveti o varsta, aveti copii si daca v-ati pune in locul parintilor mei, nu cred ca ati permite sa suportati ca cineva sa va jigneasca asa copiii. Chiar daca suntem oameni politici nu ne putem permite sa stergem pe jos. Aveti rabadare, votul se repeta odata la patru ani si electoratul va decide cine va fi si cine nu va fi. Eu v-am respectat si va respect. Cand o sa doriti sa mergeti la cursuri eu o sa fiu de acord", a spus Florin Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
30

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
36

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
293

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...