Parlamentul si-a luat vacanta o saptamana - USL trebuie sa se acomodeze

Parlamentul si-a luat vacanta o saptamana - USL trebuie sa se acomodeze
Senatul si Camera Deputatilor nu vor lucra saptamana viitoare, secretarul ultimului for, Georgian Pop de la PSD, explicand faptul ca USL, noua Putere, trebuie sa analizeze prioritatile, scrie ziare.com.

"Am stabilit acum, in Biroul Camerei Deputatilor, saptamana viitoare vom avea un Birou Permanent luni la ora 13:30 si activitate in teritoriu pe tot cuprinsul saptamanii. Motivul este unul simplu: avem o schimbare de Guvern, avem o schimbare de majoritate si avem nevoie sa studiem sa ne punem de acord asupra prioritatilor, asupra legislatiei pe care o vom adopta saptamana urmatoare. Avem nevoie de punctul de vedere al noului guvern", a spus el.

Anterior, si chestorul Senatului, Radu Berceanu, anuntase ca aceasta camera nu va lucra, rezumandu-se sa spuna ca aceasta decizie a fost luata la propunerea sefilor grupurilor parlamentare.

"La propunerea liderilor de grupuri parlamentare, saptamana viitoare vor fi cateva zile, la inceput, de lucru in teritoriu si de abia dupa aceea se va relua activitatea. A fost o propunere a liderilor de grup. Ei au discutat intre ei. (...) Saptamana viitoare nu va fi plen si nici comisii. Se va lucra in teritoriu de luni pana joi", a informat senatorul PDL.

Amanarea cu o saptamana a dezbaterilor in plen si comisii va duce la amanarea mai multor voturi pe legi sau a deciziei privind avizarea urmaririi penale pentru fostul ministru al Mediului, Laszlo Borbely.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
114

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
171

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
49

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...