Parlamentarii vor să aleagă cea mai sexy aleasă!

Parlamentarii vor să aleagă cea mai sexy aleasă!
Deputaţii sunt curioşi nevoie mare să afle care e cea mai frumoasă şi mai sexy aleasă din Parlamentul României, aşa că, în plină vacanţă, au pus la cale un proiect amuzant pentru începutul lui septembrie, când vor reveni la lucru pentru o nouă sesiune parlamentară: organizarea unui concurs de Miss.   

"Întrecerea divelor din Parlament" nu va semăna însă cu clasicele concursuri de frumuseţe, aşa că nu vor exista defilări în rochii de seară sau în costume de baie.   

În schimb, deputaţii şi senatorii o vor putea vota, sub protecţia anonimatului, pe cea pe care o consideră cea mai atrăgătoare colegă. Vor avea la dispoziţie o urnă în care vor putea introduce bileţele cu numele favoritei.   

"Avem foarte multe colege frumoase şi cred că ar fi bine să ştim pe care o admiră cel mai mult deputaţii şi senatorii. Împreună cu mai mulţi colegi m-am gândit să organizăm un fel de Miss Parlament, să-i zic aşa, ca să vedem ce gusturi în materie de femei au aleşii. Cei care vor dori vor introduce câte un bileţel cu numele favoritei, iar după două săptămâni, vom contabiliza voturile şi vom şti cine e Miss Parlament", a spus pentru Libertatea deputatul PDL Alin Popoviciu, unul dintre deputaţii care vor fi în comisia de numărare a voturilor.   

Popoviciu crede că acest concurs va fi câştigat detaşat de PDL, întrucât formaţiunea are cele mai sexy alese: Elena Udrea, Roberta Anastase - fostă Miss România - sau Raluca Turcan.   

Cu toate acestea, nici pesediştii, liberalii sau PP-DD-iştii nu stau rău la acest capitol. Printre frumoasele cu şanse la titlu sunt şi Cătălina Ştefănescu, Oana Mizil (PSD), Alina Gorghiu şi Raluca Surdu (PNL) sau Steliana Miron (PPDD). (Libertatea)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
16

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
196

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume! (foto, video)

astăzi, 15:40
349

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...