Parintii reclama la ISJ conditiile din scoli!

Parintii reclama la ISJ conditiile din scoli!
Mai multe sesizari, venite din partea parintilor, au sosit pe adresa Inspectoratului Scolar Judetean odata cu inceputul anului scolar.

Cele mai multe nemultumiri ale parintilor au fost legate de faptul ca spatiile in care trebuie sa invete copiii nu sunt adecvate sau ca acestia au de facut naveta la o distanta mult prea mare fata de casa.

O astfel de sesizare a fost depusa de un grup de parinti de la Avrameni, nemultumiti ca spatiul destinat copiilor claselor pregatitoare si claselor I-IV nu corespunde ca dimensiune.

Managerul unitatii scolare a gasit un alt spatiu, in care elevii sa isi poata desfasura activitatea.

O alta sesizare a venit de la Nicseni, unde parintii din satul Dacia au solicitat sa isi inscrie copiii la Nicseni, nu la Dorobani, avand in vedere ca necesita o deplasare mai mare. Si aceasta solicitare a fost rezolvata.

"De fiecare data la aceste sesizari managerii din unitatile scolare au rezolvat problemele ivite", a declarat Catalina Lupascu, inspector general adjunct al ISJ.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
74

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
205

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
147

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...