Părinţii Mădălinei Manole: Un invidid ne-a cerut bani ca să ne incrimineze ginerele

Părinţii Mădălinei Manole: Un invidid ne-a cerut bani ca să ne incrimineze ginerele

   ziarulring.ro

Părinţii Mădălinei Manole vor fi audiaţi la începutul săptămânii viitoare pe aspectele privind veridicitatea şi provenienţa filmuleţului de adio. Ei vor cere şi identificarea persoanei care le-a propus probe care să-l acuze pe botosaneanul Petru Mircea de moartea fiicei lor.

Ancheta, care trebuie să stabilească în ce condiţii a murit Mădălina Manole şi dacă este vorba cu adevărat despre o sinucidere, nu e nici pe departe aproape de a fi finalizată. Potrivit Ring, părinţii Mădălinei vor să fie audiaţi pe procurorul de caz pentru că au fost vizitaţi de un individ ciudat care le-a cerut bani pentru a le da în schimb dovezi care îl incriminează pe Petru Mircea de moartea fiicei lor, Mădălina Manole.

"Vom cere procurorului Moldovan să-l identifice şi să-l audieze pe individul în cauză, pentru că a afirmat că deţine probe care l-ar incrimina pe Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole. Părinţii ei şi o altă rudă au auzit o parte din înregistrare. Datoria noastră este să cerem Parchetului să-l audieze, să spună dacă are sau nu acele probe care, dacă ar fi reale, ar putea răsturna situaţia în dosar", a declarat avocatul soţilor Manole, Bogdan Bărbuceanu, pentru Ring.

La începutul săptămânii viitoare părinţii Mădălinei Manole vor fi audiaţi şi ei vor demonta ipoteza înregistrării video prin care Mădălina îşi ia adio, înainte de a se sinucide, deoarece acesta nu este singurul filmuleţ de acest gen.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
124

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
35

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
100

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...