Părinții dorohoianului Claudiu Crulic trec prin momente dificile!

Părinții dorohoianului Claudiu Crulic trec prin momente dificile!

   cancan.ro

Parintii lui Claudiu Crulic au ajuns la sapa de lemn, dupa ce s-au trezit fara niciun venit si inglodati in datorii. Autoritatile sunt pe punctul de a le lua si casa!

Cazul romanului Claudiu Crulic a scris istorie in toata lumea, in 2008. Romanul care a murit intr-un spital din Polonia dupa ce a intrat in greva foamei a ajuns chiar subiect de film, dupa o intensa mediatizare.

Drama s-a intamplat dupa ce romanul s-a ninfometat ca masura de protest ca a fost arestat pe nedrept pentru ca ar fi furat portofelul unui judecator.

Dupa moartea lui Crulic, doi doctori din cadrul spitalului penitenciarului din Cracovia au fost acuzati de neacordare de ajutor unei persoane aflate in pericol de moarte si condamnati la cate opt luni de inchisoare pentru asta. La acea vreme, inclusiv inalti oficiali din Romania au raspuns cu functia pentru drama romanului.

Motiv pentru care Adrian Cioroianu, care era ministru de externe la acea vreme, a fost demis. Acum, la sase ani distanta, in familia lui Crulic se intampla o noua drama, exact ca un blestem!

"Parintii lui Claudiu au ajuns ca nu mai au nici ce sa manance. Ei au tot fost ajutati de unu-altul, dar acum au ajuns si cu datorii la primarie, care i-a si dat in judecata ca sa-I recupereze. Dar ei saracii n-au nici pensii macar", a declarat un angajat din cadrul primariei Dorohoi, de unde era originar Claudiu Crulic.

De un proces de despagubiri nici nu poate fi vorba in acest moment, sustin aceleasi surse, intrucat tot din motive financiare familia nu-si permite sa plateasca un avocat care sa-i reprezinte.

Sursa: Can Can

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani, Marius Constantin Budăi: „Oprim toată România pentru că domnul Ciucă nu stă bine în sondaje?”

Tuesday, 8 October 2024

„Liberalii au  greșit enorm când au anunțat că rup coaliția, dar rămân la guvernare. În fața unei asemenea contorsiuni logice, omul obișnuit are o singură explica...

Peste 140 de botoșăneni sancționați de polițiști în ultimele 24 de ore!

Tuesday, 8 October 2024

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...

Proiect de reducere a abandonului: Învățământ hibrid sau online și ore remediale pentru studenții care lucrează!

Tuesday, 8 October 2024

Programul își propune să ofere suport concret tinerilor pentru a absolvi facultatea, precum cursuri în sistem hibrid sau online, recunoașterea creditelor anterioare, sau parteneriate cu...