Parcul de agrement Cornișa prinde contur! Vezi ce s-a făcut până acum - GALERIE FOTO

Parcul de agrement Cornișa prinde contur! Vezi ce s-a făcut până acum - GALERIE FOTO
Șantierul de la Parcul de agrement Cornișa a fost inspectat, marți, de primarul Ovidiu Portariuc.

Circa 100 de angajați sunt angrenați zilnic pentru a lucra la acest proiect, lucrările fiind în grafic, după cum susțin reprezentanții constructorului.

“Parcul de agrement Cornișa este un obiectiv de importanță majoră pentru botoșăneni și începe să prindă contur. În pofida neîncrederii sau pesimismului unora, manifestat la început, iată că lucrările avansează într-un ritm extrem de rapid, vremea ține cu noi, a fost un factor care a favorizat acest ritm extrem de rapid și în același timp seriozitatea și calitatea celor care lucrează aici", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Potrivit managerului de proiect, până acum s-au făcut săpături și s-au turnat platformele pentru terenurile de sport, fiind începute lucrările și la bazine. Totodată, se amenajează aleile.



“În momentul de față suntem pe zona terenurilor de sport, s-au turnat deja primele platforme, avem patru terenuri de tenis, vestiarele sunt aproape gata din punct de vedere al structurii și vom intra pe lucrările de instalații și arhitectură. La zona de patinoar am reintrat în grafic, lucrăm la rezistență, armare, turnări de betoane. La bazine avem săpăturile finalizate și de săptămâna viitoare intrăm la săpăturile pentru fundație. Bazinele propriu-zise se vor realiza anul viitor pentru că vremea nu ne mai permite să turnăm betoane", a precizat Valentin Săvulescu, manager de proiect Electro Alfa.

Pe lângă bazinele de înot și piscine va fi amenajat și un SPA, precum și un râu artificial, dar și tobogane.

Constructorul are programate lucrări inclusiv pe perioada iernii, când se vor executa lucrări la interioare.

Potrivit managerului de proiect, investiția va fi finalizată la sfârșitul anului 2014 iar lucrarea va fi predată toată o dată, și nu pe bucăți.





























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
6

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
492

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
657

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...