Parcările cu plată din municipiul Botoşani rămân GRATUITE!

Parcările cu plată din municipiul Botoşani rămân GRATUITE!
750 de euro! Doar cu atât au reuşit reprezentanţii municipalităţii să reducă preţul de achiziţie al bunurilor societăţii Hi Speed Recovery, în urma renegocierii care a fost făcută cu reprezentanţii firmei.

Iniţial, preţul negociat a fost de 48.900 de lei, dar consilierii locali l-au considerat mult prea mare, motiv pentru care au respins proiectul de hotărâre şi au cerut renegocierea preţului. În urma noilor discuţii purtate între municipalitate şi cei de la HSR s-a obţinut un nou preţ, de 48.150 de lei.

Nici de această dată, suma nu a fost agreată de aleşii municipali, care la şedinţa de joi au respins din nou proiectul de hotărâre privind achiziţia bunurilor de la această societate.

“Preţul a scăzut într-un cuantum foarte mic. Aceasta a fost suma pe care au înaintat-o şi am mers în Consiliul Local, pentru că aşa trebuia să procedăm. Vom analiza şi vom vedea ce vom face în continuare", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Până când se va lua o decizie, parcările din municipiul Botoşani care erau administrate de HSR, şi în care sunt montate parcometre, rămân gratuite.

 

Spune-ne opinia ta