Parcare cu plata fara stiinta Primariei: "Nu stiam de aceasta modificare", spune viceprimarul Ghiorghita!

De cateva zile, programul de utilizare a parcarii cu plata din fata magazinului Elvila a fost modificat!

Daca pana acum in zilele de sambata si duminica pentru locurile de parcare de acolo nu se platea taxa, aceasta fiind valabila doar in cursul saptamanii, acum a fost introdusa plata parcarii si in weekend, intre orele 08.00 si 14.00.



Reprezentantii Primariei sustin insa ca nu stiau de aceasta modificare. Ba mai mult, viceprimarul Florin Ghiorghita a precizat ca exista o Hotarare de Consiliu Local care reglementeaza regimul utilizarii parcarilor cu plata, Hotarare care nu a fost modificata.

Singurele parcari unde se plateste si sambata si duminica sunt cele de la Bazar si de la Piata Mare si Piata Viilor, unde inca de cand au fost date in folosinta a fost acest orar.

Viceprimarul Florin Ghiorghita a spus ca va cere o explicatie celor de la HSR.

"Hotararea de Consiliu Local nu prevede lucrul acesta, spune numai despre parcarile de la Bazar si de la Piata. Nu stiam de aceasta modificare, dar daca au facut asa, am sa le cer sa modifice. Voi verifica sa vad despre ce este vorba, dar nu aveau voie", a declarat viceprimarul Florin Ghiorghita.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Panică în zona Gării Botoșani, incendiu în sediul unei societăți comerciale! (Foto, Video)

astăzi, 14:40

Un incendiu violent a izbucnit ,luni, 28 octombrie, la prânz, în subsolul unui bloc de pe strada Gării din municipiul Botoșani. Arhiva unei societăți comerciale, piese de mobilier...

Până pe 31 octombrie se fac înscrieri pentru Festivalul-Concurs de creație și interpretare a Piesei de Teatru într-un Act ”Mihail Sorbul”!

astăzi, 13:43

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, reamintește persoanelor interesate, că se pot face înscrieri pentru Festivalul-Concurs de Creație și Int...

Bicicliștii botoșăneni luați în vizor de polițiști, au fost sau nu ,,cuminți” în trafic!

astăzi, 12:37

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu subunitățile de profil au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauze generatoare ab...