Parc de nota 10, bun simt de nota 1! Locul de joaca de la fostele sere a început să fie devastat! FOTO

  Doar trei zile au trecut de cand s-a deschis cel mai modern parc de joaca din municipiul Botoşani, pe locul fostelor sere de langa Parcul Mihai Eminescu, iar spatiul destinat celor mici deja a fost distrus.

Un aparat de joaca a fost distrus in totalitate, iar la fantana arteziana s-au furat cateva doze prin care tasneste apa.

 Mai mult decat atat, luni in jurul amiezii, mai multi copii se balaceau in fantana arteziana de fata cu parintii lor. Doar cand au ajuns politistii locali, cei mici au iesit din apa.

"Am fost şi eu ieri (n.r. duminică) cu Poliţia Locală şi am văzut ce se întâmplă la terenul de joacă. Aceasta este consecinţa faptului că s-a ţinut cu orice preţ ca accesul la acest spaţiu de joacă să fie liber, neîngrădit. O fântână arteziană nu are ce căua într-un spaţiu de joacă pentru copii, ei au modificat proiectul pe parcurs şi au prins şi fântâna. Îi voi face un raport domnului primar şi dacă doreşte să discute cu mine pentru a găsi o rezolvare, e bine, dacă va continua cu invective şi ameninţări lucrurile vor rămâne aşa.", a declarat viceprimarul Eugen Ţurcanu.

Acesta a mai spus că o soluţie ar fi ca elementele de agrement pentru copii care sunt în prezent lângă lacul din Parcul Mihai Eminescu să fie mutate în noul spaţiu de joacă de pe locul fostelor sere, şi să se introducă taxă de intrare, pentru a putea fi asigurată în acest mod paza, inlcusiv supravegherea video.  Investiţia s-a ridicat la 700.000 de lei, finanţarea fiind asigurată din bugetul local.




















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime a reacționat după FC Botoșani - Rapid: ”Băiatul meu de suflet!”

Sunday, 6 October 2024

Valeriu Iftime a vorbit imediat după meciul cu Rapid și a ținut să puncteze faptul că portughezul Aldair l-a dat pe spate în urma evoluției sale împotriva giuleștenilor. De aseme...

FC Botoșani – Rapid 2-0, VICTORIE mare pe Municipal!

Sunday, 6 October 2024

Aproape 5000 de suporteri au fost prezenți la meci, suporterii înfruntând ploaia și aplaudând succesul fotbaliștilor botoșăneni, antrenați de Liviu Ciobotariu. Rapid a benefici...

Vești bune pentru șoferi: Modul de aplicare a amenzii pentru lipsa rovinietei va fi schimbat

Sunday, 6 October 2024

Documentul prevede o perioadă de 24 de ore pentru plata taxei pentru drumurile naționale. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil de la Comisia de Transport și Infrastructură și va ajun...