Parc BMW Masini Rulate

Parc BMW Masini Rulate
În luna iulie s-a deschis la Iaşi primul parc de maşini rulate dedicat în primul rând mărcii BMW. Parcul, amenajat in Iasi, Sos. Pacurari nr.143, oferă oportunitatea de a achiziţiona o maşină premium la un preţ accesibil.

Noul parc de maşini rulate cu istoric cunoscut şi garanţie asigură un standard de calitate garantat, în comparaţie cu alternativele de cumpărare a unei maşini second hand.

Stocul de maşini BMW Company Cars beneficiază de garanţie Basic Service Inclusive, iar preţul de pornire al unui autoturism BMW este de 11.765 Eur fara TVA.

Cei interesaţi sa îşi achiziţioneze o maşină premium au posibilitatea de a alege din stocul expus în noul parc auto, beneficiind totodată de expertiza unui consultant în vanzari.

Parcul auto este deschis publicului din luna iulie, în intervalul orar: 9.00-17.00. Trado Motors este dealer autorizat BMW în Iaşi din anul 2005.

Oferta de autoturisme noi şi rulate, piese şi accesorii BMW este completată de Trado Motors Service. În anul 2009, service-ul Trado Motors s-a extins cu un corp nou, dedicat serviciilor de tinichigerie şi vopsitorie.

Trado Motors Service pune la dispoziţia clienţilor ce achiziţionează un automobil nou, BMW Basic Service Inclusive standard, un pachet care oferă gratuit operaţiuni de întreţinere şi service de bază pentru primii 5 ani sau 100 000 km (schimbarea uleiului de motor, filtrele şi lichidul de frână, verificarea conform manualului de service).

Aceste servicii sunt valabile atât în ţară, cât şi în străinătate, la orice service autorizat BMW.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
174

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
360

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
96

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...