Panică la nuntă: Un botoșănean a intrat în stop cardio-respirator, a murit la spital după câteva ore!

Nuntașii au sărit în ajutor și i-au făcut bărbatului masaj cardiac până la sosirea cadrelor de la Ambulanță.

Bărbatul, originar din Darabani, județul Botoșani, a murit duminică la Spitalul Clinic de Urgență Suceava, după ce a fost dus în stare gravă sâmbără seara.

Botoșăneanul a mers sâmbătă la o nuntă în Suceava, împreună cu soția sa, și nu a acuzat dureri de nici un fel. În jurul orei 21:00, în timp ce bărbatul se afla la masă în incinta localului, i s-a făcut rău.

Sub ochii celorlalți nunțași, bărbatul s-a pus cu capul în poalele soției și a început să vomite, fiind vânăt în zona feței. Femeia a solicitat ajutorul celor prezenți la nuntă, astfel au intervenit o parte din nuntași care aveau pregătire medicală și au încercat să-i facă masaj cardiac.

Potrivit informatiata.ro, echipajul de la Ambulanță care a sosit la fața locului i-a acordat primul ajutor, iar după ce a fost stabilizat pacientul a fost transportat la spital. Soția sa a plecat acasă, în orașul Darabani, urmând să revină a doua zi la spital.

Numai că duminică dimineață, în jurul orei 07:00, femeia a fost apelată de medicii spitalului, care i-au comunicat că soțul său a decedat la ora 4:30.

Bărbatul era cunoscut cu boli cardio-vasculare, nu era fumător și consuma alcool ocazional.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Clinic de Urgență Suceava, în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs decesul, încheie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fascinat de tatăl său la paradele militare din Botoșani, și-a construit propria carieră: ”Armata m-a format ca om!”

astăzi, 08:24

Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila a primit o nouă serie de cursanți, iar experiențele celor care au absolvit vara aceasta r...

Muzeu în aer liber: Circuit turistic în Cimitirul Armenesc din Botosani! (Foto)

astăzi, 07:50

Municipiul Botoșani a aderat la ASCE - Association of Significant Cemeteries in Europe şi a înscris Cimitirul Armenesc din Botoșani  în Ruta Culturală a Cimitirelor Europene. Asoc...

20 septembrie pe Știri Botoșani. Prefectul îi trimite pe sinistrați la muncă, au vrut să demită primarul cu semnături false și Elena Udrea vine la Botoșani!

astăzi, 07:30

20 septembrie 2008 Prefectul ii trimite pe sinistrati la munca Aflat în vizita la sinistratii din Radauti Prut, prefectul de Botosani a constatat cu surprindere cum persoanele care au fost...