Panică într-un cartier din municipiul Botoșani! Ce a făcut un bărbat când s-a trezit cu poliția și pompierii la ușă

Echipaje de pompieri, ambulanță și poliție au intervenit, luni seara, pe strada Curcubeului din municipiul Botoșani, după ce mai mulți locatari ai unui bloc au sunat la 112 să ceară ajutor, din apartamentul unui vecin ieșind fum.

Când au ajuns la fața locului, pompierii și polițiștii l-au trezit din somn pe proprietarul apartamentului care, aflat în stare de ebrietate, a uitat o oală cu mâncare pe foc.

Bărbatul nu a vrut să deschidă ușa, spunând că a rezolvat problema care a cauzat panică printre vecini. Nu a mai fost nevoie ca pompierii să spargă ușa pentru a pătrunde în locuință, dar au stat câteva zeci de minute în zonă pentru a se asigura că nu mai există niciun pericol.

În tot acest timp, botoșăneanul din al cărui apartament a ieșit fum le transmitea polițiștilor, din spatele ușii, că situația este sub control.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ieșean prins într-o localitate din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Wednesday, 9 October 2024

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta peste un metru cub de material lemnos, fără a deține documente de proveniență sau transport. Conducătorul auto...

„Bocitoarele vesele” se joacă, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani! (foto)

Wednesday, 9 October 2024

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar coregrafia și ilustrația muzicală sunt asigurate de Victoria Bucun. Din distribuție fac parte: Marius Rogojinschi, Cezar Amitroaei, Dana Buc...

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „ Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni.” (video)

Wednesday, 9 October 2024

„Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni. A devenit o normal...