PANICA intr-un apartament de pe strada Bucovina! Doua echipaje de pompieri au intervenit! FOTO

PANICA intr-un apartament de pe strada Bucovina! Doua echipaje de pompieri au intervenit! FOTO
Proprietarii unui apartament situat pe strada Bucovina, din municipiul Botosani, vizavi de Colegiul Economic “Octav Onicescu", au trecut printr-o sperietura zdravana, vineri seara, dupa ce au fost la un pas de a le lua foc locuinta.

Acestia au pus o oala pe foc, dupa care s-au dus intr-o alta camera si ascultau muzica. In momentul cand au simtit un miros de fum si-au amintit de oala si s-au dus in bucatarie.

Intre timp au sunat si la 112 si au anuntat pompierii, care au ajuns la fata locului cu doua echipaje. Pompierii au intervenit pentru a preveni un eventual incendiu si pentru a scoate din locuinta toate persoanele.

Din fericire nu au existat victime, insa cu siguranta proprietarii nu vor uita prin ce au trecut si vor fi mult mai atenti data viitoare.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
14

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
18

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
211

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...