Panică în Parcul Tineretului. 28 de persoane, dintre care zece copii, s-au autoevacuat după ce un incendiu a izbucnit la o garsonieră

Panică în Parcul Tineretului. 28 de persoane, dintre care zece copii, s-au autoevacuat după ce un incendiu a izbucnit la o garsonieră

În urmă cu puțin timp, pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-o garsonieră situată la etajul 4 al unui bloc de pe stradă Parcul Tineretului din municipiul Botoșani, au anunțat reprezentanții ISU de la Botoșani. 

La față locului s-au deplasat patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială cu apă și spumă, autoplatformă de lucru la înălțime, ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD, o ambulantă SMURD și o ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

La sosirea forțelor de intervenție, ardeau bunurile dintr-o cameră a unei garsoniere, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreagă locuința. 28 persoane dintre care zece copii s-au autoevacuat, până la sosirea forțelor de intervenție. Incendiul este lichidat.

"Proprietarul garsonierei, în varstă de 51 ani, a fost scos de vecini și transportat transportat la spital pentru evaluarea stării de sănătate. O altă femeie a suferit un atac de panică, a primit îngrijiri medicale la față locului, dar a refuzat transportul la spital. Cauza probabilă este fumatul în locuri nepermise. A ars un pat. Din cauza temperaturii s-au degradat un televizor, un geam termopan si 10 metri pătrați de tavan.​", au aunțat reprezentanții ISU de la Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta