PANICĂ ÎN BULGARIA: Alte cinci cutremure marţi seară, oamenii sunt atacaţi de corbi

PANICĂ ÎN BULGARIA: Alte cinci cutremure marţi seară, oamenii sunt atacaţi de corbi
Cinci cutremure, cel mai mare cu magnitudinea 4.5, au provocat panică în Bulgaria marţi seară, după seismele de luni. Nu au fost înregistrate pagube, singura victimă fiind înregistrată luni, din cauza unor probleme cu inima.

Peste 15 replici puternice s-au produs în Bulgaria în decurs de o oră după cutremurul din noaptea de luni spre marţi, a anunţat directorul Institutului Naţional de Geofizică al Academiei bulgare de Ştiinţe, Nikolai Miloşev, citat de postul public de radio, relatează site-ul Novinite.com, citat de rtv.ro.

Potrivit lui Miloşev, faptul că replicile au fost numeroase şi au avut loc la intervale mici oferă speranţe că nu se va produce un al doilea cutremur puternic.

Zece persoane au fost atacate de corbi în apropierea hotelului Rila din Sofia, relatează site-ul Novinite.com.

Un reporter s-a apărat de doi corbi cu ajutorul unui microfon, iar cel puţin trei persoane au fost rănite de păsările care par să aibă un comportament anormal.

Conform presei, comportamentul păsărilor ar avea legătură cu seismul de 5,9 grade produs în cursul nopţii.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
25

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
44

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
157

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...