Paleologu, inlocuit de Brandusa Novac?

Paleologu, inlocuit de Brandusa Novac?

THEODOR PALEOLOGU

Ministrul Culturii, Theodor Paleologu, ar putea fi schimbat si inlocuit cu Brandusa Novac, dupa ce prestatia slaba a ministrului a produs nemultumiri in randul pedelistilor, dar si a electoratului PD-L.

Gafele lui Paleologu au dus la acuze din partea colegilor de partid, Raluca Turcan sustinand chiar ca Paleologu nu este capabil sa gestioneze activitatea din minister.

Surse ministeriale au declarat pentru InPolitics, citat de ziare.com, ca Brandusa Novac are cele mai mari sanse sa il inlocuiasca pe Paleologu.

Novac ar fi apreciata pentru calitatile sale de manager si are sustinerea ministrului Economiei, Adriean Videanu.

Un alt posibil candidat ar fi Vasile Timis, secretar de stat in Ministrul Culturii resposabil cu Patrimoniul, ascensiunea acestuia fiind legata de demararea proiectului Rosia Montana, care depinde de aprobarea ministerului Culturii.

Despre Vasile Timis exista informatii potrivit carora ar fi ruda cu Frank Timis, omul de afaceri romano-australian care a promovat proiectul Rosia Montana.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
3

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
28

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
378

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...