Paleologu: Când făceam pipi in ţarc, dădeam vina pe maimuţă!

Paleologu: Când făceam pipi in ţarc, dădeam vina pe maimuţă!

 THEODOR PALEOLOGU  

Theodor Paleologu, fostul ministru al Culturii, a dat dovada de sinceritate, intr-o emisiune de divertisment, si a povestit ca atunci cand era mic si facea pipi in tarcul maimutei familiei dadea vina pe animal.

"Am avut o maimuta pe care o chema Ma. Aici este o mica lasitate din partea mea. Cand eram mic si faceam pipi in tarc, dadeam vina pe maimuta", a povestit fostul ministru la Antena 2.

Dupa ce a terminat de povestit, Paleologu a marturist ca trebuie sa isi faca o psihanaliza. "E clar ca trebuie sa-mi fac o psihanaliza. E urgent!", a spus acesta.

De asemenea, Paleologu a povestit unde se ascundea cand era mic. "Sub o masa. Imi si placea foarte mult, m-am ascuns o data acolo si nu m-au gasit mult timp. A fost un mare succes. Mai aveam obiceiul de a ma ascunde impreuna cu mama, cand venea tata acasa. Era evident ca ne vedea, dar tata se prefacea ca nu ne vede si apoi inchidea lumina sau ne inchidea in camera", a marturisit fostul ministru.

"Cu tata faceam dueluri. Mama imi spunea tot felul de povesti, are o foarte mare imaginatie", isi aminteste Paleologu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
311

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
76

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
641

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...