Pagube insemnate in urma unui incendiu izbucnit intr-un magazin!

Pagube insemnate in urma unui incendiu izbucnit intr-un magazin!
Un incendiu izbucnit la un magazin aflat la numai 6 metri de un depozit de butelii a pus pe jar pompierii botoşăneni, aceştia intervenind cu doua autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Chiar dacă dezastrul a fost evitat, magazinul a suferit pagube însemnate, estimate la 15.000 lei. 

Duminică, 30 mai 2010, puţin după ora 04.00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la un magazin din satul Poiana, comuna Vorona.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta în interiorul magazinului, existând pericolul ca acesta să se extindă la un depozit de butelii, aflat la aproximativ 6 metri distanţă de clădire.

"Incendiul a fost stins în mai puţin de jumătate de oră. Flăcările au distrus circa 50 metri patrati din acoperişul construcţiei, 3 lăzi frigorifice, 2 frigidere, mobilier (1 canapea, dulapurile), produse alimentare şi alcoolice, pagube estimate la 15.000 lei. Pe timpul intervenţiei au fost evacuate 20 de butelii, dintre care una din interiorul magazinului. Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unei lăzi frigorifice aflată sub tensiune", a declarat plt. Dorina Lupu, Ofiter Relatii Publice in cadrul ISU Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
34

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
67

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
326

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...