Pagube de 30.000 de lei in urma incendiului de asta-noapte!

Cauza incendiului de asta-noapte ar putea fi, potrivit pompierilor, un scurtcircuit produs la instalatia electrica a anexei.

Trei echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Botosani s-au deplasat dupa miezul noptii la locuinta lui Simion B., situata in zona intersectiei dintre Bulavardul Mihai Eminescu si strada Nicolae Iorga din municipiul Botosani.

"Cand au ajuns la locul indicat, pompierii au constatat ca ardea un garaj construit din materiale combustibile existand pericolul de propagare a incendiului la casa situata la o distanta de circa 5 metri", precizeaza plutonier Dorina Lupu, ofiter relatii publice in cadrul IJSU Botosani.

Pentru stingerea incendiului si inlaturarea surselor de pericol au actionat 17 servanti pompieri si 3 ofiteri timp de aproape 1 ora.

Pagubele produse de flacari au fost estimate la 30.000 de lei. Au ars mai multe bunuri depozitate in garaj, mobilier, textile si acoperisul garajului pe o suprafata de 75 metri patrati.

"Pompierii au salvat casa de locuit in valoare de 205.000 lei. Incendiul a fost generat cel mai probabil de un scurtcircuit produs la instalatia electrica a anexei contruita din materiale combustibile fara masuri de protectie in sensul ca nu au fost ignifugate. Dezvoltarea incendiului a fost favorizata de o serie de substante inflamabile, respectiv vopsele si lacuri, depozitate in garaj", a completat plutonier Dorina Lupu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...