Pachete cu alimente pentru o mie de botoșăneni, din partea PSD. „Poate e prea puțin. Dar nu putem să stăm deoparte pentru că, înainte de a fi politicieni, suntem oameni”

Pachete cu alimente pentru o mie de botoșăneni, din partea PSD. „Poate e prea puțin. Dar nu putem să stăm deoparte pentru că, înainte de a fi politicieni, suntem oameni”

Comunicat:

Peste 1000 de persoane vârstnice, singure, vulnerabile din punct de vedere social și economic din județul Botoșani au primit câte un pachet cu produse de bază și nu numai tocmai pentru a le mai îndulci singurătatea și greutățile.

 „Suntem în Săptămâna Patimilor dar poate pentru prima dată în istoria recentă a României această perioadă nu are doar o încărcătură spirituală deosebită ci este dublată de această criză generată de epidemia de Covid – 19. Împreună cu colegii parlamentari, primari, consilieri județeni și locali, directori de instituții,  alți membri ai organizației noastre ne-am mobilizat și am încercat să aducem puțină alinare unor oameni care oricum aveau nevoie de ajutor și înainte. Mulțumesc colegilor care au răspuns pozitiv și imediat acestei inițiative”, a declarat președintele PSD Botoșani, Doina Federovici.

Acțiunea de distribuire a celor peste șase tone de produse alimentare (ulei, zahăr, făină de grâu, orez, cașcaval, mălai dar și cozonaci) s-a desfășurat cu ajutorul voluntarilor a membrilor noștri, respectându-se întocmai condițiile de mobilitate și cele igienico-sanitare prevăzute de Ordonanțele Militare în vigoare.

Unii vor spune că e prea puțin dar înainte de a fi politicieni noi, social – democrații înțelegem să fim OAMENI. Alții poate vor spune că nu era nevoie de un comunicat de presă. Dar am ales totuși această variantă de comunicare tocmai pentru a-I îndemna pe toți cei care vor și pot să ajute să o facă. Felicitări celor care au ajutat până acum și respect pentru cei care o vor face și de acum încolo. În această perioadă de criză ne dăm măsura calității noastre de creștini, cetățeni, popor și nație. Anul acesta sărbătorim Paștele departe de cei dragi dar nimic nu ne oprește să AJUTĂM fiecare după posibilități”, a mai adăugat președintele PSD Botoșani.

(Comunicat de presă emis de organizația județeană PSD Botoșani)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
1

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
6

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
21

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...