Păcăliți cu locuri de muncă în străinătate, botoșănenii au cerut ajutorul Protecției Consumatorului pentru a-și recupera banii!

Păcăliți cu locuri de muncă în străinătate, botoșănenii au cerut ajutorul Protecției Consumatorului pentru a-și recupera banii!

 Mirel Rogalschi  

Un operator economic din Botoșani care desfășoară activități de consultanță și intermediază găsirea unui loc de muncă în străinătate este la un pas de a i se pune lacătul pe ușă, după ce nu a respectat clauzele din contractele încheiate cu clienții.

În ultima perioadă, tot mai mulți botoșăneni s-au adresat Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului și au reclamat faptul că nu și-au mai primit banii înapoi, așa cum prevedea contractul încheiat cu firma respectivă în cazul în care nu li se găsea un loc de muncă în decursul unui an.

În baza unei cereri făcută de clienți, reprezentanții firmei aveau obligația ca în termen de 30 de zile să restituie banii, dar nu au mai făcut acest lucru în ultima perioadă.

"Am dispus un control vizavi de respectarea clauzelor contractuale și vizavi de situația operatorului față de responsabilitățile pe care și le asumă prin contract în legătură cu consumatorii. În urma controlului s–a depistat că operatorul economic nu respectă clauzele contractuale, și a fost amendat cu 15.000 de lei. S-au dispus unele măsuri pe care le vom verifica peste 15 zile, în caz de nerespectare există posibilitatea să îi dăm închiderea societății", a declarat Mirel Rogalschi, comisar-șef ajdunct al CJPC Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
85

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
75

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
148

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...