(P) Workshop: Vânzări cu IMPACT, înscrie-te acum!

BIZZ CLUB Botoșani te așteaptă să descoperi secretele vânzărilor de impact și să devii un maestru în detecția DURERII – pentru a putea vinde cu rezultate!

PARTICIPĂ și TU pe 25 septembrie, ora 17:00, la workshopul susținut de Răzvan CURCUBĂTĂ – autor al cărții Jocul Vânzării, trainer și speaker profesionist. Vei primi instrumente, resurse și metode pe care le poți aplica imediat pentru rezultate maxime în vânzări.

De ce să participi?

Pentru că acest workshop îți oferă o oportunitate unică de a învăța cum să devii un vânzător de impact, capabil să convingă la nivel instinctual și emoțional. Este destinat antreprenorilor, managerilor de vânzări, consultanților și oricui dorește să își crească abilitățile de vânzare și să obțină rezultate spectaculoase.

Cine este Răzvan CURCUBĂTĂ?

Răzvan Curcubătă este maestrul poveștilor și conexiunilor autentice, cunoscut pentru abilitatea sa de a aduce rezultate. Co-autor al cărții Jocul Vânzării, Răzvan a vorbit în fața a peste 150.000 de oameni în ultimii 10 ani, oferind traininguri și seminarii care au transformat modul în care companiile și IMM-urile abordează vânzările.

Vino alături de BIZZ CLUB Botoșani pentru un workshop captivant și transformator, în data de 25 septembrie 2024, la Hotel Rapsodia, Sala Enescu, începând cu ora 17:00!
Înscrie-te accesând https://botosani.bizz.club/evenimente/secretele-vanzarilor-cu-impact !!!!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani: Atenție la vinul aflat în proces de fermentare!

astăzi, 15:45

Odată cu venirea toamnei și după culegerea viilor, mulți dintre cetățeni pregătesc vinul în gospodării. În condițiile în care acesta nu este depozitat în spații cores...

Pași importanți pentru reabilitarea și modernizarea Stadionului Municipal din Botoșani! (foto)

astăzi, 15:18

Coordonată de primarul Cosmin Andrei, o delegație a municipalității a participat, marți,la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), la o ședință pre – CT...

Studenții vor avea reducere de 90% la călătoria cu trenul și în acest an universitar!

astăzi, 14:14

În contextul începerii anului universitar 2024 - 2025, CFR Călători reamintește că studenții în vârstă de până la 30 de ani, înscriși într-o formă de...