(P) “Târgu’ lu′ pește” – SÂMBĂTĂ, 30 OCTOMBRIE în incinta Conacului Zăicești

(P) “Târgu’ lu′ pește” – SÂMBĂTĂ, 30 OCTOMBRIE în incinta Conacului Zăicești

“Târgu’ lu′ Pește”este un târg culinar cu specific pescăresc care vrea să dea semnalul unei revoluții a gustului. Pentru că peștele este un aliment bogat în omega 3, niciun soi nu trebuie neglijat atâta vreme cât este combinat cu delicioasele legume și reinventat în preparate culinare pescărești de excepție.


Sâmbătă, 30 octombrie, începând cu orele 11:00, acvacultori și bucătari pasionați în ale peștelui vor oferi în incinta Conacului Zăicești felurite preparate din pește, organizatorii garantând că orice persoană își va găsi un preparat delicios din mult prea sănătosul pește.

Evenimentul vă aduce maeștrii bucătari din Prahova, Satu Mare și Alba care vă vor oferi specialități inedite din pește autohton gătite la fața locului.
Muzica va cânta, grătarele vor sfârâi, ceaunele vor bolborosi și atmosfera se va încălzi de la nelipsita licoare miraculoasă a toamnei, vinul. Conacul Zăicești este locul perfect să savurați vestitele ciorbe de pește, pește la grătar,  tocănițe, salată de icre, pate din ficat de păstrav, păstrav în zamă de roșii, fluștuc de păstrăv curcubeu, păstrăv prăvălit și proțăpit și multe alte delicatese pregătite cu măiestrie de cei cu arta străvechiului meșteșug, nelipsiții acvacultori.



“Târgu’ lu′ Pește”este o acțiune organizată în cadrul proiectului „Interacțiune între piscicultori – un concept sustenabil pentru promovarea peștelui” având ca parteneri FLAG Prahova  - lider de proiect, FLAG Satu Mare, FLAG Bazinul Mureșului, Secașelor și a afluenților acestora și FLAG Iazurile Moldovei.


Târgul se va desfășura în condiții de maximă siguranță respectând toate măsurile de prevenire a îmbolnăvirii cu COVID-19 aflate în vigoare. Participarea va fi permisă doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Link locație: https://goo.gl/maps/JeMxR4yP1Nyeccqx6


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
392

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
52

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
71

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...