(P) Sloturile bazate pe indemanare - Ce înseamnă

(P) Sloturile bazate pe indemanare - Ce înseamnă

Timp de zeci de ani, învârtirea rolelor de sloturi - fie la cazinouri terestre sau online - a fost redusă la noroc pur și, aparent, nicio abilitate. Jucătorii au fost la mila lui RNG să câștige sau să piardă, ceea ce pentru majoritatea a fost atât interesant, cât și oarecum plină de satisfacții.

Cu toate acestea, noile generații au început să schimbe fața jocurilor de noroc, în special sloturile. Îndepărtându-se de noroc ca factor decisiv al câștigurilor lor, aceste generații au început să ceară jocuri care își pun abilitățile, raționamentul și capacitățile de testat în timp ce sunt încă distractive - și așa stau sloturile bazate pe abilități.

Ce sunt sloturile bazate pe îndemânare?

Mașinile de slot bazate pe îndemânare sunt de generație mai nouă de sloturi concepute pentru toți cei care ar prefera să aibă încredere în abilitățile lor, dar totuși se distrează - cel puțin așa sunt ele catalogate.

Rezultatul sloturilor bazate pe abilități ar trebui să se bazeze pe capacitatea jucătorului de a juca jocul, mai degrabă decât pe cât sunt de norocoși. De asemenea, mașinile cu sloturi de îndemânare permit operatorilor, dezvoltatorilor de jocuri și furnizorilor să proiecteze rambursare variabilă bazată pe o varietate cuprinzătoare de identificatori.

În timp ce câștigurile sloturilor obișnuite implică mult norocul jucătorului și aproape nicio abilitate, sloturile de îndemânare se presupune a fi predominant abilitate, înțelepte de factor. Cu sloturi bazate pe abilități, jucătorii încep jocul știind că vor avea un efect semnificativ asupra rezultatului, adică câți bani pot câștiga, jucătorii mai buni fiind recompensați cu o recuperare mai mare.

În esență, pentru a răspunde care sunt mașinile de îndemânare, este sigur să spunem că sunt jocuri care seamănă cu poker video sau blackjack, deoarece le oferă jucătorului șansa de a-și spori profiturile doar cu pricepere.

Cum funcționează o mașină cu sloturi bazată pe îndemânare?

În comparație cu modul în care funcționează mașinile cu sloturi obișnuite, este destul de dificil să dai o observație certă asupra acestei chestiuni, deoarece, practic, funcționează la fel.

Spre deosebire de mașinile cu sloturi obișnuite, jocurile de îndemânare ale cazinourilor oferă runde de bonus care necesită pricepere pentru a câștiga. De asemenea, unele dintre aceste jocuri nu necesită să joace runda bazată pe abilități; în schimb, oferă opțiunea de a alege între rotiri gratuite și un bonus interactiv.

Cum funcționează jocurile de îndemânare a sloturilor?

Spuneți că jucați un slot cu o temă de curse; uite așa se face acest lucru:

Când camera bonus este declanșată, alegeți bonusul bazat pe abilități

Vei alerga împotriva altor mașini

Mărimea plății dvs. este determinată de finalizarea dvs.

Mașinile de slot bazate pe îndemânare se remarcă în special datorită bonusurilor unice.

Care este diferența dintre sloturile obișnuite și cele bazate pe îndemânare?

Jocurile video bazate pe abilități, adică sloturile bazate pe abilități, sunt diferite de mașinile de slot obișnuite, deoarece oferă runde bonus care includ un grad ridicat de abilitate. În timp ce mecanismele de bază sunt aceleași pentru ambele, sloturile bazate pe abilități necesită o anumită abilitate dacă jucătorul încearcă să înscrie.

Mașinile cu sloturi obișnuite funcționează într-un mod în care jucătorul pune un pariu și învârte mulinete; apoi, RNG (generator de numere aleatoare) oferă o combinație, care arată rezultatele pe role. În esență, RNG este cel care determină soarta spinului. Cu sloturile tradiționale, jucătorii nu au aproape nimic de spus în rezultat - ei decid doar suma pe care vor paria și când vor începe / nu vor mai juca.

Cât de mult este de fapt îndemânare și cât de mult noroc?

Când vorbim de jocuri bazate pe abilități, este sigur să spunem că ambele sunt incluse, cu diferența că, spre deosebire de sloturile tradiționale, sloturile bazate pe competențe includ competența.

Care este diferența dintre mașinile cu sloturi Arcade și sloturile bazate pe îndemânare?

Generațiile tinere nu-și mai aduc aminte - dar jocurile arcade erau lucrul în jocuri. Dezvoltatorii new-age au decis să utilizeze vechea tendință, să o reînnoiască și să o facă baza majorității mașinilor cu sloturi bazate pe competențe. Motivul pentru aceasta este, cu precădere, preferințele milenare. Milenii nu sunt interesați de noroc să decidă cursul acțiunilor lor, dar sunt cunoscuți că își cred propria competență și se bazează pe ea.

Deoarece sloturile bazate pe competențe nu au crescut exact în popularitate în anii trecuți, bonusurile bazate pe jocuri arcade ar putea fi cel mai bun mod de a testa dacă jocurile bazate pe îndemânare vor deveni noul „it” al jocurilor de noroc.

Puteți câștiga bani pe jocuri de jocuri bazate pe jocuri de îndemânare?

Sloturile bazate pe abilități nu vin cu profituri garantate, în ciuda faptului că abilitățile dvs. pot duce la câștigarea mai multor bani. De ce? Când vine vorba de acest tip de jocuri, adevărul este - nu veți ridica RTP suficient pentru a garanta câștigurile, chiar dacă sunteți un expert în runda bonus. În timp ce jucătorilor li se oferă opțiunea de a include abilitatea lor în întregul concept de joc, aceste jocuri sunt încă programate pentru a oferi casei avantajul asupra unui jucător.

Cazul mașinilor de îndemânare PA (Pennsylvania Skill Machines)

Mașinile de îndemânare din Pennsylvania sunt jocurile pe care le vedeți la magazinele de comoditate, pe aleile de bowling, la pub-urile locale și practic la toate celelalte locuri de distracție-jocuri și divertisment. Aceste jocuri sunt permise pentru tinerii de 18 ani, în timp ce sloturile cazinourilor sunt strict pentru cei care au 21 de ani sau mai mult.

Jocurile de îndemânare din Pennsylvania sunt produse de Pace-O-Matic (POM sau Pace O Matic), distribuite de Williamsport, PA, -based-Miele Manufacturing.

Concluzie

Sloturile bazate pe îndemânare sunt o pungă mixtă de elemente diferite de sloturile standard, dar și un joc oarecum înșelător, deoarece se pare că le oferă jucătorilor mai multă putere a rezultatului decât în ​​realitate. Jucătorii pot influența 5% din RTP prin abilitățile lor, dar asta este destul de mult. Sloturile de îndemânare diferă de terminalele cazinourilor într-un mod în care includ o anumită îndemânare, accentul pe „unele”. Mașinile cu sloturi de îndemânare nu oferă de fapt jucătorilor o șansă adevărată de a depăși marginea casei, dar asta nu înseamnă că nu poți avea toată distracția din lume doar jucând!

(P).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
42

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
211

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
2178

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...