Ovidiu Portariuc: “Un sfert din obiectivele noastre propuse prin Planul pentru Botoșani au fost îndeplinite”

Ovidiu Portariuc: “Un sfert din obiectivele noastre propuse prin Planul pentru Botoșani au fost îndeplinite”
Primarul Ovidiu Portariuc s-a declarat, sâmbătă, mulțumit de realizările pe care le-a avut de când se află la conducerea Primăriei municipiului Botoșani.

Edilul șef a spus că un sfert din obiectivele propuse în campania electorală în Planul pentru Botoșani au fost realizate.

“Până în prezent eu sunt mulțumit. Un sfert din obiectivele noastre propuse prin Planul pentru Botoșani au fost îndeplinite. Așteptăm să treacă și cei trei ani să vedem dacă putem duce la îndeplinire tot proiectul. Un exemplu este terenul de la armată. Dacă ne-am propus în patru ani să facem locuințe, primul pas era să facem rost de teren.", a spus Ovidiu Portariuc.

Cât privește locurile de muncă, Portariuc a spus că prin proiectele derulate de municipalitate pe fonduri europene, și care se vor derula și în viitor, vor avea mulți oameni unde să muncească.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
179

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
238

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
836

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...