Ovidiu Portariuc și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani! Vezi și LISTA completă pentru Consiliul Local! FOTO

Ovidiu Portariuc și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani! Vezi și LISTA completă pentru Consiliul Local! FOTO
Actual primar al municipiului Botoșani, social-democratul Ovidiu Portariuc, și-a depus, vineri, candidatura la Biroul Electoral de Circumscripție, dorind un nou mandat la conducerea urbei.

La depunerea candidaturii, Portariuc i-a avut alături pe fostul ministru de finanțe Eugen Teodorovici, pe fostul prefect Costică Macaleți, cel care deschide lista de candidați pentru Consiliul Județean, dar și pe deputații Tamara Ciofu și Mihai Baltă, și senatorul Doina Federovici.

Alături de Ovidiu Portariuc au fost și o parte dintre candidații PSD pentru Consiliul Local Botoșani, listă care a fost depusă tot vineri.

Ovidiu Portariuc își dorește un nou mandat de primar pentru a continua proiectele începute, dar și pentru a începe altele noi. Portariuc are și o mare mulțumire, și anume faptul că încheie patru ani ca edil șef al urbei fără să aibă probleme cu legea.

“Am depus candidatura în primul rând de a continua ceea ce am început în acest mandat, proiectele mari pentru Botoșani, am demonstrat că lucrurile pot fi continuate, și începute și proiecte și lucruri noi. S-a finalizat proiectul Cornișa, s-a adus terenul pentru locuințe și în curând va începe contrucția de locuințe pentru tineri, am obținut și finanțarea pentru un nou spital municipal și asta datorită echipei pe care o avem în PSD atât la nivel local, cât și la nivel central, și vorbesc de colegii mei parlamentari și echipa guvernamentală. Ne propunem o campanie civilizată, curată, în care vrem să spunem ce am făcut noi și ce vrem să facem în continuare, nu să atacăm adversarii. Ne propunem să câștigăm alegerile și cred că am reușit să căpătăm încrederea botoșănenilor că ceea ce promitem ducem la capăt. Cea mai mare bucurie în acest mandat este că îl încheiem fără a exista nici cea mai mică suspiciune de fapte ilegale produse în acest mandat spre deosebire de alte perioadde precedente", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Lista completă a PSD pentru Consiliul Local Botoșani:

1. Ovidiu Portariuc
  1. Mihai Tincu
  2. Cosmin Andrei
  3. Simion Drelciuc
  4. Silvia Diaconu
  5. Călin Bosovici
  6. Ady Petrușcă
  7. Vasile Chiru
  8. Daniela Vicol
  9. Andreea Buiuc
  10. Marian Murariu
  11. Ioan Brânzei
  12. Mihail Tănasă
  13. Laurențiu Maftei
  14. Daniela Roșu
  15. Petru Taielup
  16. Irinel Sonia Rogalschi
  17. Andrei Cristian Vornicu
  18. Remus Dan Dulgheru
  19. Dan Bogdan Dieaciuc
  20. Crăciun Pintilii
  21. Gheorghe Ivan
  22. Cristian Vasile David
  23. Constantin Noroc
  24. Constantin Isac
  25. Doru Apostiu
  26. Constantin Siminiceanu
  27. Vasile Ciocan
  28. Gheorghe Agachi











     

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
458

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

Sâmbătă, 11 Mai 2024
165

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
466

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...