Ovidiu Portariuc: "PDL-PNL au facut zid in jurul unui director PDL acuzat de umflarea pretului la nocturna"

Ovidiu Portariuc: "PDL-PNL au facut zid in jurul unui director PDL acuzat de umflarea pretului la nocturna"
  Primarul Ovidiu Portariuc a postat pe contul său de pe o reţea de socializare un mesaj dur, după şedinţa de Consiliu Local de luni.

  El acuză că PDL şi PNL au făcut din nou alianţă pentru a-l menţine în funcţie pe directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, democrat-liberalul Eugen Ţurcanu şi spune că liberalii uită ce au promis în campanie.

"Astazi (n.r. luni) in sedinta de CL consilieri PDL-PNL au facut zid in jurul unui director PDL acuzat de umflarea pretului la nocturna cu aproximativ 600.000 euro prin incredintarea directa a contractului unei firme apropiata PDL. Sa inteleg ca interesele financiare si de partid sunt mai presus de interesele cetatenilor din Botosani? Una din promisiunile din campanie a fost lupta impotriva coruptiei din administratia locala.

Chiar daca acest lucru a fost asumat ca un proiect USL, ma simt nevoit ca incepand de astazi sa duc pe cont propriu alaturi de oamenii care si-au mai pastrat onestitatea si verticalitatea pana la capat acest proces. Stiu ca rezistenta va fi enorma pentru ca astfel de indivizi nu stiu cum sa traiasca decat furand de la stat si se apara unii pe altii! Acum, ca am ajuns la ei devin agresivi, obraznici si strang randurile!

Poate astazi ati castigat o batalie dar va asigur ca voi continua lupta pentru a scoate orasul din mainile grupurilor de interese! Ma intreb oare cei din PNL au uitat ce am promis in campanie oamenilor?

Ca ii vom scapa de PDL, de cei care au taiat salarii, pensii si au furat cat au putut si au sufocat acest oras prin increngaturile de interese aparate? Poate ei au uitat insa botosanenii cu siguranta,nu! Inchei aceasta zi cu un gust amar, va mai trece mult timp pana cand vom putea schimba lucrurile cu adevarat in Romania! Este in schimb datoria sau mai bine zis obligatia morala a generatiei noastre!", a postat Portariuc pe Facebook.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
16

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
14

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
53

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...