Ovidiu Portariuc, la conferința municipală de alegeri a PSD: "Vreau ca municipiul Botoșani să nu mai ajungă pe mâna corupților din PDL" - VIDEO

Social-democrații din cadrul organizației municipale Botoșani își aleg, vineri, conducerea, pentru funcția de președinte fiind un singur candidat, în persoana primarului Ovidiu Portariuc.

În discursul său, Portariuc a spus că social-democrații au datoria de a lupta pentru ca "democrat-liberalii să nu se mai întoarcă la cârma urbei și a țării".

Președintele organizației municipale a PSD a spus că marea victorie este că “astăzi municipiul Botoșani este o zonă liberă de PDL".

“Marea victorie este că orașul nostru a scăpat de PDL, de cei care au fost părtași la genocidul social provocat în timpul guvernelor Boc și după cum putem vedea foștii noștri aliați, liberalii, au plătit, și vor mai plăti încă multă vreme un preț electoral foarte scump pentru alianța lor cu cel mai toxic partid din România. Astăzi, municipiul Botoșani este o zonă liberă de PDL iar datoria noastră este să luptăm ca vechii PDL-işti să nu se mai întoarcă la cârma orașului și la conducerea acestei țări", a spus Ovidiu Portariuc.

Social-democratul a mai rostit în discursul său că își dorește ca la alegerile locale din 2016 să continue lupta de înlăturare a celor din PDL.

“Noi nu putem lupta la Cluj cu un fost ministru pentru a-l îndepărta din viața politică din România. Putem lupta aici, la Botoșani, ca PDL-ișii în frunte cu domnul Flutur să nu mai revină la conducerea orașului nostru și la conducerea acestei țări. Putem lupta ca vechii PDL-iști din Botoșani să nu mai poată să susțină un Guvern format din Emil Boc, Videanu, Blaga, Roberta Anastase, și toți ceilalți care se ascund sub masca liberală pentru a reveni la conducerea României. Vreau ca municipiul Botoșani să nu mai ajungă pe mâna corupților din PDL care alcătuiau camarila fostului primar. Lupta va fi să îi împiedicăm să revină la putere", a mai spus Ovidiu Portariuc.

La Conferința de alegeri de la municipiu participă peste 200 de membri ai organizației municipale a PSD.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

astăzi, 14:19

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...

Botoșănenii vor plăti mai mult pentru un aliment, începând de luna viitoare!

astăzi, 11:52

Aceștia estimează majorări de prețuri între 10% și 15% până în luna decembrie, din cauza pestei porcine africane, care a afectat grav producția locală. În acest context...

Locuințe pentru specialiști: Un nou proiect al Consiliului Județean Botoșani! (foto)

astăzi, 10:40

„Construirea de locuințe pentru specialiști face parte din programul pe care l-am propus și implementat la Consiliul Județean. Am depășit toate piedicile birocratice pentru cel de-al doile...