Ovidiu Portariuc, dezamăgit de decizia liberalilor de a rupe USL. "Un gest motivat de orgolii şi ambiţii politice"

Preşedintele executiv al PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc, este dezamăgit de decizia luată de delegaţia permanentă a PNL, de a rupe USL-ul, şi spune că liberalii vor trebuie să dea explicaţii în faţa electoratului pentru decizia luată.

“Sunt dezamăgit, la fel ca milioane de români, care au acordat votul USL. Sunt dezamăgit de gestul făcut de Crin Antonescu şi de PNL. Un gest motivat de orgolii politice, ambiţii politice, care pune momentan Guvernul într-o situaţie delicată. Din păcate, motivaţiile şi explicaţiile oferite până acum nu ne conferă nici nouă un răspuns. Nu am înţeles de ce au făcut-o dar îi priveşte şi vor trebui să explice oamenilor de ce au făcut acest gest", a spus Portariuc.

Acesta a precizat că obiectivul principal al social-democraţilor este să ducă la îndeplinire obiectivele asumate în campanie de  USL.

În ceea ce priveşte situaţia din Consiliul Local, Portariuc a spus că nu are emoţii pentru că alianţa PDL-PNL nu mai reprezintă ceva nou.

“Vom continua proiectul USL chiar dacă va fi pus în practică sub o altă formulă politică. În ceea ce priveşte majorităţi, calcule, deocamdată mă abţin. Nu am emoţii în Consiliul Local pentru că în ultimul an alianţa răului a funcţionat şi nu văd ce ar putea să apară nou, mai ales în contextul actual. Cât priveşte opţiunile consilierilor locali e vorba să treacă de partea cetăţenilor sau să susţină alianţa PNL-PDL. Lucrurile sunt foarte clare. Pe de o parte cetăţenii Botoşaniului cu obiectivele asumate pe care Executivul înceaecă să le execute şi de cealaltă parte avem alianţa răului", a conchis Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

astăzi, 19:54

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...