Ovidiu Portariuc, despre problema cainilor comunitari: "Putina rabdare si se misca lucrurile"

Ovidiu Portariuc, despre problema cainilor comunitari: "Putina rabdare si se misca lucrurile"
Problema cainilor comunitari, care sunt din ce in ce mai multi pe strazile din Botosani, a fost readusa in discutie in cadrul ultimei sedinte de Consiliu Local.

Consilierul local Corneliu Furtuna a cerut Exeuctivului Primariei sa ia masuri, intrucat cainii care umbla pe strazi sunt periculosi si ce este mai grav este ca se gasesc si in apropierea scolilor, si pot oricand sa duca la producerea unor tragedii.

"Au reaparut cainii vagabonzi in Botosani. In zona Scolii 1 exista un garaj unde se cresc caini si ies pe strazi sa manance. Problema este ca seara ies copiii de la scoala. E o problema care trebuie neaparat rezolvata", a spus Furtuna.

Primarul Ovidiu Portariuc a dat asigurari ca rezolvarea acestei probleme este prioritara pentru municipalitate.

De altfel, asta a fost si una dintre promisiunile din campania electorala, cand Ovidiu Portariuc a spus ca va rezolva problema cainilor vagabonzi, iar in caz contrar isi va da demisia.

"A intrat in linie dreapta realizarea padocului. Nu s-au inmultit in doua luni cainii. E rezultatul a opt ani de neglijenta in domeniu. A durat pana sa facem padoc, cabinet veterinar, sa apelam la un medic sa faca sterilizare. Putina rabdare si se misca lucrurile", a spus Ovidiu Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
307

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
341

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
283

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...