Ovidiu Portariuc: “Cineva îl intoxică pe domnul Ţurcanu cu anumite informaţii”

Ovidiu Portariuc: “Cineva îl intoxică pe domnul Ţurcanu cu anumite informaţii”
  Preşedintele executiv al organizatiei judetene a PSD Botosani, Ovidiu Portariuc, crede ca liderul PNL, Florin Turcanu, este informat gresit de catre anumite persoane si neaga ca ar fi fost purtate discuţii cu consilierii locali ai PNL si ca li s-ar fi promis anumite functii sau alte avantaje in schimbul votului.

  “E o declaraţie în genul declaraţiilor lui Florin Ţurcanu. Nu cred că mai surprinde pe cineva. Eu l-aş întreba pe domnul Ţurcanu când în 2012 spunea că atât eu, cât şi PSD-ul suntem buni şi vrem să facem lucruri deosebite, când spunea adevărul: atunci când era în USL alături de cei 7,6 milioane de români sau acum când e în "alianţă răului", alături de Băsescu. Mai mult de atât nu vreau să îl atac. Îmi dau seama că declaraţiile domniei sale provind dintr-un anumit context existent acum în cadrul PNL. Este strict problema domniei sale. Cred că alegătorii vor judeca şi vor analiza foarte bine", a declarat Ovidiu Portariuc.

Acesta a mai spus că în ultima lună nu a avut discuţii cu aleşii municipali liberali în alt cadru decât cel de la şedinţa de Consiliu Local, dar a recunoscut că dialoghează în permanenţă cu liberali care mai speră în refacerea USL după data de 25 mai şi care nu au renunţat la obiectivele acestei alianţe.

“În ultima lună nu m-am întâlnit cu consilieri liberali. Dialog însă cu colegii din PNL am avut permanent, pentru că în PNL sunt şi oameni educaţi, raţionali, deschişi spre dialog cu care este normal să avem o relaţie exact aşa cum am avut şi în campania electorală, când eram împreună în USL. Nu am fost noi să căutăm consilieri, să umblăm după ei. Ori cineva îl intoxică pe domnul Ţurcanu cu asemenea informaţii şi domnia sa chiar le crede ori pur şi simplu aruncă nişte informaţii pe piaţă", a mai menţionat Portariuc, care  a mai precizat că în ultima perioadă Andrei Dolineaschi nu a fost la Botoşani, aşa cum a afirmat Florin Ţurcanu.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
1

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
36

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
47

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...