Ovi si Tabasco, invitati la Festivalul Verii, din 27-30 august!

Ovi si Tabasco, invitati la Festivalul Verii, din 27-30 august!

 OVI MARTIN  

Pana in prezent, singura trupa cu care s-au purtat discutii pentru Festivalul Verii, organizat la Botosani in perioada 27-30 august, este trupa Tabasco, alaturi de care canta in prezent Ovi, botosaneanul stabilit in Norvegia de multi ani.

Municipalitatea s-a arat interesata de aceasta formula artistica, tocmai pentru ca la succesul trupei din Targu Mures contribuie din plin si Ovidiu Cernauteanu (sub numele de scena Ovidiu Martin sau Ovi), nascut in Botosani, cel care, in Norvegia, a reusit sa acceada pana in finala Eurovision.

Mai mult, Ovi se va afla anul acesta, in septembrie, pentru a doua oara pe scena Cerbului de Aur de la Brasov, unde va reprezenta tot tara care se pare ca l-a adoptat.

"Cu trupele inca nu avem niste negocieri foarte clare, am o oferta din partea unui artist botosanean care a reprezentat Norvegia la Eurovizion, Ovi, cu Tabasco, si probabil vor fi inclusi in program, iar cu celelalte trupe urmeaza sa mai discutam, in functie si de onorariul fiecarui artist", a precizat Florin Ghiorghita, viceprimarul municipiului Botosani.

La fel ca in ceilalti ani in care s-a organizat Festivalul Verii, Primaria Botosani a apelat la o firma organizatoare, Events Management Company din Iasi, care, potrivit lui Ghiorghita, se ocupa cu organizarea mai multor festivaluri din tara.

"Noi am discutat cu organizatorii, cu cei cu care am facut pana acum fiecare festival, de cativa ani incoace. Am stabilit cu firma organizatoare Events Management Company din Iasi detalii vizavi de organizare si de plata de finantare, ramanand ca primaria sa suporte numai partea de muzica populara, iar firma sa suporte toate celelalte cheltuieli, inclusiv scena, artistii si toate celelalte. Noi vom asigura, bineinteles, partea de curatenie si de paza", a spus viceprimarul Florin Ghiorghita.

Astfel, negocierile cu artistii vor fi purtate de firma din Iasi, Primaria Botosani ocupandu-se doar de negocierile cu artistii de muzica populara.

"Suma alocata din partea Primariei va fi doar pentru seara de muzica populara, fiind vorba despre 40-50 milioane lei vechi, in rest toate celelalte cheltuieli vor fi acoperite de la vanzatorii de bere, de mancare, si de asta se ocupa firma din Iasi. Firma organizatoare MC are foarte multe contracte cu aproape toti furnizorii din toate targurile din tara, si incaseaza astfel de la ei", a conchis Ghiorghita.

Festivalul se va desfasura in perioada 27-30 august, iar locatia nu este inca stabilita, o varianta fiind Monumentul 1907, din zona Pietonalului Unirii, iar cealalta varianta - Calea Nationala, la Bazar.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
121

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
148

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
224

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...