Otilia Luca, inspector general adjunct: "Nu am primit lista de atribuţii, nu am fişa postului"

Otilia Luca, inspector general adjunct: "Nu am primit lista de atribuţii, nu am fişa postului"

 OTILIA LUCA  

Deși au trecut aproape trei săptămâni de la numirea în funcţia de inspector general adjunct a Inspectoratului Şcolar Judeţean a Otiliei Luca, inspectorul general al insituţiei nu i-a delegat acesteia atribuţiile.

Otilia Luca speră ca până săptămâna viitoare, când va avea loc o întâlnire cu Ministrul Educaţiei, să primească şi fişa postului, pentru a şti care sunt activităţile de care trebuie să se ocupe ca inspector şcolar adjunct.

"Nu am primit lista de atribuţii, nu am fişa postului, deşi au trecut 19 zile de când am primit decizia de numire în funcţie. Am două comisii în subordine şi mă ocup doar de documentele pentru care am decizii. Mi s-a spus că voi primi atribuţiile", a declarat Otilia Luca, în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc vineri.

Ea a mai precizat că se simte lipsa celui de-al doilea inspector adjunct, dat fiind că la început de an şcolar volumul de activitate este foarte mare.

"Se simte lipsa celui de-al doilea inspector general adjunct, este logic şi normal. Este începutul anului şcolar, sunt foarte multe probleme, avem un program de audienţe zi-lumină, chiar şi după ora 16.00, sunt foarte multe cazuri sociale. Sper să vină cât mai repede şi decizia de numire în funcţie a celui de-al doilea inspector general adjunct", a completat Otilia Luca.

Otilia Luca a înlocuit-o la ISJ pe Cătălina Lupaşcu şi după cum bine se ştie, nici colaborarea acesteia din urmă cu inspectorul general, Mihaela Huncă, nu a fost una fructuoasă, date fiind şi disensiunile din cadrul USL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de elevi botoșăneni au participat la Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!” (foto, video)

astăzi, 19:29
62

Vineri dimineață, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoșani, începând cu ora 11:00, s-a desfășurat Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!&...

Un polițist din Botoșani, abia ieșit la pensie, a murit la doar 46 de ani! (foto)

astăzi, 19:06
2718

Doliu și la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, după ce un coleg abia ieșit la pensie a trecut la cele veșnice.Agent șef principal de poliție Adrian Sobîrneț a mu...

Vrei să devii jandarm? Mai ai doar patru zile la dispoziție pentru a păși spre o carieră în Jandarmeria Română!

astăzi, 18:40
142

Jandarmii din imagini au făcut acest „pas" cu câțiva ani în urmă, din dorința de a avea un loc de muncă sigur, care să le ofere satisfacții profesionale și personale și...