OROSANU: Prezenta scazuta la miting poate fi cauzata de presiuni din partea unor conduceri de unitati!

OROSANU: Prezenta scazuta la miting poate fi cauzata de presiuni din partea unor conduceri de unitati!
La  mitingul organizat marti in fata Prefecturii Botosani au participat aproximativ 800 de sindicalisti, desi si-au anuntat prezenta la aceasta forma de protest o mie de persoane. Liderii de sindicat spun ca este posibil ca cei mai multi dintre membri sa nu ajuns la miting din cauza presiunilor din partea sefilor lor.

Sindicalistii botosaneni l-au pus pe targa pe Boc

"Noi ne vom continua seria de proteste si consideram ca singura noastra ocazie de a bloca aceasta reducere de salarii si pensii consta in convingerea parlamentarilor de o vota motiunea de cenzura care sa conduca la demiterea actalului Guvern. Prezenta scazuta la miting poate fi cauzata de presiuni din partea unor conduceri de unitati, fiecare sindicat in parte va analiza de ce unii membrii, desi si-au anuntat prezenta la miting, in cele din urma nu au mai participat", a spus Marius Orosanu, presedintele Cartel Alfa Botosani.

Reprezentantii sindicatelor care au participat astazi la miting au mers la discutii cu prefectul judetului Cristian Roman, insa a fost vorba mai mult despre o discutie formala in care sindicatele si-au prezentat solicitarile iar prefectul a prezentat situatia de fapt in care se afla Romania.

"In urma discutiei nu au intervenit elemente noi, practic  nu a fost altceva decat o prezentare reciproca, din partea noastra a solicitarilor membrilor de sindicat pe  care ii reprezentam, din partea dumnealui a politicii Guvernului si a situatiei care va urma, din punct de vedere al Guvernului Romaniei. Categoric noi nu suntem multumiti, nu neaparat de discutia cu domnul prefect, ci de situatia ca atare si de politica generala a Guvernului Romaniei, nu este normal sa fim pusi in fata faptului implinit, sa ni se prezinte o situatie cu ce nu se reduce, in conditiile in care se reduc multe altele", a adaugat Marius Orosanu.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
51

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
75

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
31

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...