OROSANU: Cu siguranta, nu in strada va gasi domnul Radasanu banii pentru salariile angajatilor DGASPC!

OROSANU: Cu siguranta, nu in strada va gasi domnul Radasanu banii pentru salariile angajatilor DGASPC!

MARIUS OROSANU, liderul Sindicatului Impact

Marius Orosanu, liderul Sindicatului Impact, a precizat ca, in conditiile date, solutia directorului Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, de a iesi in strada alaturi de angajati, nu ajuta cu nimic, Orosanu spunand ca oamenii au nevoie de un ajutor concret pentru a depasi momentul dificil.

"In conditii normale am fi foarte incantati de solidaritatea unui conducator de institutie cu salariatii. Din pacate, in conditiile date nu ajuta cu nimic, avem nevoie de un ajutor concret, palpabil. Solutia, din punctul nostru de vedere, ar fi ca atat dumnealui, cat si reprezentantii Consiliului Judetean, in timp ce noi vom fi in strada, sa gaseasca o solutie la nivel de Bucuresti pentru a rezolva problemele salariatilor. Cu siguranta, nu in strada va gasi banii. Salariatii vor protesta tocmai ca acest glas al lor sa fie auzit atat la nivel judetean, cat si la nivel de tara. Sfatul nostru este ca deplasarea sa nu o faca in strada, ci la Bucuresti", a declarat Marius Orosanu, presedintele Sindicatului Impact.

Sindicalistii sunt totusi sceptici, spunand ca solutia ramane tot pe plan local, la Consiliul Judetean Botosani.

"Sunt ferm convins ca cele doua ministere nu vor raspunde pozitiv, in perioada imediat urmatoare. Pentru luna august solutia va trebui sa fie tot la nivelul judetului, avem sperante ca pentru luna septembrie sa fie de la nivel central. Credem ca solutia este tot la CJ pentru luna august", a precizat Marius Orosanu.

Liderul Sindicatului Impact are in vedere doua variante de protest, ori un miting in fata CJ, ori intreruperea totala a activitatii in institutiile din subordinea DGASPC, pe o perioada de 15-30 minute.

"Pana in prezent s-au identificat doua variante de protest, una este un miting la un nivel mai mare in fata Prefecturii si CJ Botosani, care ar urma sa aiba loc saptamana viitoare. A doua varianta este cea de intrerupere totala a lucrului pentru o perioada de 15-30 minute la nivelul institutiei, cu iesirea in fata locului de munca, pentru a vedea ca nu se va putea desfasura activitatea", a conchis Orosanu.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
262

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
324

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
728

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...