OROSANU: A fost o greseala manageriala introducerea cateringului la DGASPC Botosani!

OROSANU: A fost o greseala manageriala introducerea cateringului la DGASPC Botosani!

 MARIUS OROSANU, presedinte Sindicatul Impact Botosani  

"A fost o greseala manageriala introducerea cateringului la DGASPC Botosani, inclusiv introducerea pazei, care au dus la cheltuieli suplimentare si nu la economii", afirma Marius Orosanu, liderul sindicatului Impact, care ia in calcul reluarea protestelor angajatilor Directiei, din moment ce, din nou, nu-si vor primi salariile la timp.

Liderul sindicatului Impact a precizat ca reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani ar fi trebuit sa aiba in vedere calculul de economii, inclusiv pe partea de contracte, pe partea de cheltuieli materiale, de dinaintea acestei situatii de criza, nu pe ultima suta de metri.

"Din pacate, e evident faptul ca altele sunt prioritatile actualului Guvern, ceea ce ne face sa reluam protestele noastre, urmand sa avem o intalnire cu liderii grupului sindical si sa stabilim modalitatea de protest si calendarul protestelor in functie de solicitarile membrilor de sindicat", a declarat Marius Orosanu, liderul sindicatului Impact.

Pe langa situatia tensionata a angajatilor DGASPC, privind neacordarea salariilor, Marius Orosanu a spus ca au intervenit si situatiile ilogice declansate de conducerea Directiei si a Consiliului Judetean, legate de acele zvonuri legate de restructurari, a intervenit si intrarea in vigoare a legii care prevede luarea unui concediu fara plata pana la zece zile, ce duce iar la o diminuare de venituri.

"Avem trei surse de tensiune in randul salariatilor, ceea ce face pentru noi sa nu putem sa prevedem amploarea protestului din perioada urmatoare", a conchis Orosanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...