Organizatia PNL Botosani, incoltita de ziaristi de fata cu Crin Antonescu!

Organizatia PNL Botosani, incoltita de ziaristi de fata cu Crin Antonescu!

 FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani  

Crin Antonescu nu a fost pus la curent cu datoriile pe care le inregistreaza Partidul National Liberal la Botosani.

Drept dovada uimirea manifestata de liderul PNL in momentul in care s-a pus in discutie, in cadrul conferintei de presa organizata astazi, problema datoriilor pe care le au liberalii din timpul campaniei trecute.

Pus intr-o situatie mai mult decat stanjenitoare fata de un reporter botosanean, lui Crin Antonescu nu i-a ramas decat sa intrebe la cine are PNL datorii si de ce.

"Nu am niciun fel de cunostinta despre acest lucru si nu va pot trimite decat la Dreptul Civil, daca este vorba despre niste contracte. Cu siguranta se vor rezolva si aceste probleme", a precizat presedintele PNL Crin Antonescu.

Florin Turcanu, presedintele organizatiei Botosani, fiind raspunzator direct de datoriile PNL, a incercat sa incheie discutia, mentionand ca se vor rezolva problemele in cel mai scurt timp.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
4

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
29

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
380

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...