Organizatia PDL Botosani, considerata neperformanta la centru!

Organizatia PDL Botosani, considerata neperformanta la centru!
Liderii PDL au decis ieri să trimită "tutori" de la Bucureşti în 13 filiale considerate neperformante, unde alegerile ar putea fi amânate chiar după 11 iulie.

Criticile televizate ale lui Traian Băsescu au intrat în dezbatere în regim de urgenţă la vârful PDL. Şefii partidului au evitat însă disecarea tezei "bolşevizării" în cerc larg, la şedinţa BPN de ieri, Emil Boc convocând în schimb, un fel de celulă de criză redusă la liderii de prim rang, duminică seara, în sediul din Aleea Modrogan.

Subiectul principal au fost, potrivit unor surse din partid, variantele de legitimare a "găşcuţei" – cum a etichetat Băsescu garnitura celor patru prim-vicepreşedinţi şi a secretarului general ai lui Boc – cu cât mai puţine pierderi de imagine.

"Torpilele" prezidenţiale au bântuit PDL şi ieri. Raluca Turcan şi Vasile Blaga s-au contrat în Biroul Permanent din cauza postărilor de pe bloguri pe marginea criticilor lui Băsescu.


"Puteţi scrie pe bloguri până obosiţi"

Absentă la sfatul de duminică, Raluca Turcan a încercat să deschidă subiectul ieri în şedinţa BPN, după ce cu o zi înainte îşi postase pe blog opiniile despre "dilema PDL".

"Puteţi să scrieţi pe bloguri până obosiţi, deciziile tot, aici, în partid se iau", i-ar fi replicat Vasile Blaga. Dezbaterea a fost însă rapid încheiată de Emil Boc, pe motiv că nu se mai poate discuta în lipsa unor lideri deja plecaţi din şedinţă. În public, subiectul e tabu. "Nu s-a discutat nimic", şi-a dat cuvântul Gheorghe Flutur.

Tot în perspectiva schimbărilor interne, liderii PDL au decis ieri să trimită "tutori" de la Bucureşti în 13 filiale considerate neperformante, unde alegerile ar putea fi amânate chiar după 11 iulie.

Pe lista neagră se află Argeş, Botoşani, Brăila, Călăraşi, Covasna, Harghita, Hunedoara, Galaţi, Ialomiţa, Iaşi, Teleorman şi Vaslui, lipsind însă Doljul lui Radu Berceanu sau Buzăul lui Cezar Preda.

Sursa: Evenimentul Zilei

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
143

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume! (foto, video)

astăzi, 15:40
328

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
108

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...