Organizarea Zilelor Oraşului, o provocare pentru viceprimarul Cosmin Andrei

Organizarea Zilelor Oraşului, o provocare pentru viceprimarul Cosmin Andrei
Programul artistic de la Zilele Oraşului, din perioada 23-26 aprilie, va fi asigurat, în principal, de artişti şi trupe locale.

Organizarea acestui eveniment va fi o provocare pentru viceprimarul Cosmin Andrei, susţine primarul, în condiţiie în care bugetul este unul limitat.

De la bugetul local au fost alocaţi doar 25.000 de lei pentru organizarea manifestărilor din perioada 23-36 aprilie, restul fondurilor necesare trebuind obţinute de la sponsori.

“E o provocare pentru dl. viceprimar Cosmin Andrei să arate că într-un termen record aş putea spune, maxim o săptămână, poate organiza un festival local, cu bani foarte puţini. O să încercăm să ne concentrăm cât mai mult pe zona locală. Vrem să promovăm tineri artişti botoşăneni, talente locale. Observ că foarte multe formaţii de top din România sunt aduse mai nou de către segementul privat din Botoşani, în diferite tipuri de concerte. Să scoatem noi la suprafaţă talentele locale, să le promovăm, avem copii deosebiţi, avem formaţii deosebite care trebuie să poată performa şi de ce nu să îi ajutăm să meargă şi în ţară. De Zilele Oraşului un caracter mai local, o sărbătoare la care botoşănenii vor vedea în primul pe cei care dau dovadă de talent în anumite zone artistice", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Manifestările vor avea loc în Centrul Vechi. 

 

Spune-ne opinia ta