Ordine făcută în staţia de taxi de lângă Biserica Sf. Gheorghe-FOTO

Ordine făcută în staţia de taxi de lângă Biserica Sf. Gheorghe-FOTO
Pentru a descongestiona intrarea în Piaţa Centrală, dinspre strada Victoriei, în Comisia de sistematizare a circulaţiei s-a luat decizia ca o parte dintre locurile din staţia de taxi, de lângă Biserica Sf. Gheorghe, să fie desfiinţate.

Dacă până acum era permisă staţionarea taximetrelor şi pe o parte şi pe alta, acum vor rămâne locuri doar pe partea cu biserica, zece la număr, din cele 15 câte erau.

În schimb, s-a decis înfiinţarea unei noi staţii de taxi, cu cinci locuri, la intrarea în Piaţa Mare, dinspre strada Ion Pillat.
 
“Într-o şedinţă anterioară am luat decizia înfiinţării unei staţii pentru taximetre. Este vorba de accesul în Piaţa Mare, dinspre strada Ion Pillat, pentru a descongestiona staţia de taximetre din dreptul Bisericii Sf. Gheorghe. În şedinţa de marţi am luat decizia montării unui indicator cu Oprirea Interzisă pentru a permite accesul în Piaţa Centrală pentru cei care au nevoie de acest acces, inclusiv maşinilor Urban Serv, care deservesc zona pentru ridicarea deşeurilor. Locurile de parcare pentru taximetre s-a diminuat la zece în imediata vecinătate a Bisericii, dar s-a înfiinţat o staţie cu un număr de cinci locuri pentru a păsta în zonă numărul care a fost stabilit prin Hotărârea de Consiliu Local, adică 15", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Foto 1 şi 2: Se va permite staţionarea taximetrelor doar pe pertea stângă



Foto 3: Noua staţie de taxi cu cinci locuri

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
228

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
104

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
115

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...