Orasele europene si dramele locuitorilor lor!

Orasele europene si dramele locuitorilor lor!
Mananca, dorm si traiesc cu teama ca acoperisul sub care isi duc zilele amare se poate oricand narui peste ei. E o realitate cruda, pe care o traieste o familie din asa-zisul oras Flamanzi.

Bunica, mama si doi copii minori isi risca in fiecare zi viata numai pentru simplul fapt ca respira aerul din propria casa. Pare greu de crezut ca intr-un oras asa-zis european se mai poate trai in astfel de conditii. Insa nu traim doar prin imagini, iar realitatea ne arata acest lucru.

Patru suflete chinute traiesc in conditii inumane intr-o locuinta, fara acoperis si fara pereti. O batrana tintuita de boala la pat, o fata la fel de bolnava, un copil de trei ani si unul de doar cateva luni.

Traiesc mai mult din mila vecinilor. Dorm cu frica in san si se roaga ca ploaia sa se opreasca. Acoperisul putrezit de vreme si ploi sta sa se prabuseaca peste cele patru suflete. Greutatile vietii i-au impietrit sufletul.

Nu mai are lacrimi sa planga si parca nici nu mai conteaza unde locuieste. S-a obisnuit cu lipsurile. Dar nu mai are putere sa o ia de la capat.

Fata ei, Mihaela, in varsta de 25 de ani, a preferat sa isi ia pruncii si sa stea cu barbatul sau la o stana. In acest mod, crede tanara mama, isi tine copiii in siguranta. Povestea absolut dramatica a familiei Purcel o puteti urmari la Tele M sambata, incepand cu ora 9.30.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
291

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
505

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
149

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...