Orange ar putea sa iasa din Romania

Orange ar putea sa iasa din Romania
France Telecom, compania care detine operatorul de telefonie mobila Orange Romania, ar putea vinde operatiunile pe care le detine în câteva tari europene, printre care si tara noastra.

Declaratia a fost facuta de Gervais Pellissier, director financiar, el spunând ca sunt analizate toate tarile în care grupul este prezent, cu exceptia Frantei, Poloniei si Spaniei. Contactati de Capital, reprezentantii Orange Romania au spus ca numai oficialii grupului France Telecom pot da informatii suplimentare pe acest subiect.

Stephane Richard, directorul executiv al France Telecom, va evalua operatiunile din tari precum Austria, Belgia si România pe fondul cresterilor puternice din Africa si Orientul Mijlociu. Rezultatele financiare ale primului trimestru din 2011 au aratat o crestere de 1,2% ale pietelor mai mici din Europa, în timp ce afacerile din Africa si Orientul Mijlociu, cu exceptia Egiptului, au avansat cu 5,8%.

Orange România a anuntat astazi ca, la 31 martie 2011, avea 10,3 milioane de clienti, în scadere cu 5% fata de perioada similara a anului precedent. In primele trei luni ale acestui an, compania a obtinut venituri în valoare de 222 milioane de euro, în scadere cu 6% fata de primul trimestru al anului 2010.

"Ultimii doi ani de criza economica si-au pus amprenta pe obiceiurile de consum ale clientilor`, a declarat Thierry Millet, director general executiv Orange România. "Suntem multumiti de rezultatele obtinute, ca ne-am pastrat o baza solida de abonati si ca Orange se mentine lider de piata", a mai spus el. Orange a intrat în România în anul 2002, prin achizitionarea companiei MobilRom. La câteva luni de la tranzactie a avut loc si un rebranding al operatoului, Orange luând locul marcii Dialog.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
44

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
231

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
100

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...