Optiprint - care sunt cele mai mari avantaje pe care le apreciază utilizatorii

Optiprint - care sunt cele mai mari avantaje pe care le apreciază utilizatorii

Cartușele color, serviciul de întreținere/reparații și soluțiile ecologice sunt cele mai comune motive pentru care clienții apreciază serviciul Optiprint.

Unul dintre cele mai mari dezavantaje cu care se poate confrunta o companie este suportarea costului achiziționării unei imprimante dar și a cheltuielilor asociate cu funcționarea și întreținerea acesteia.
Închirierea unei imprimante s-a dovedit a fi o soluție mai bună, oferind flexibilitate companiei, și mai rentabilă, în special pentru întreprinderile mici și mijlocii, deoarece costurile pot fi planificate.
Prin închiriere, se plătește o chirie fixă lunară; sunt eliminate grijile cu privire la deprecierea dispozitivului, piese de schimb, întreținerea și cumpărarea de cartușe.

Închirierea unei imprimante cu funcția de cartuș color inclusă
Achiziționarea cartușelor pentru imprimantă reprezintă unul dintre cele mai mari costuri, mai ales în birourile unde angajații imprimă un volum considerabil de pagini în fiecare zi.
Prețul pentru imprimarea color și cea alb-negru este același, deoarece cartușul Optiprint utilizează tehnologie de alimentare continuă cu cerneală, care permite până la 40.000 de imprimări color fără schimbarea acestuia.

Închirierea cu service inclus
Prin închirierea unei imprimante, costul serviciilor de reparație și întreținere sunt incluse în prețul abonamentului lunar.
Tehnicienii instalează dispozitivul și se asigură că imprimanta funcționează fără probleme; efectuează întreținerea și repararea sau înlocuirea imprimantei în cazul oricăror defecțiuni. În acest fel îți poți continua întotdeauna activitatea fără probleme.

Inovație slovenă și soluție ecologică
Cartușul nelimitat Optiprint este rezultatul dezvoltării slovene și al inovației ecologice
Pe toată durata de viață a imprimantei nu este aruncat niciun cartuș, mediul fiind astfel protejat; materialele sunt toate reciclate și se dezvoltă în permanență soluții pentru eliminarea în siguranță a deșeurilor.

Ai vrea să te convingi de calitatea serviciilor noastre?
Înscrie-te pentru o perioadă de test gratuită (https://www.optiprint.ro/testare-gratuita/) și fii parte din povestea Optiprint (citește mai multe pe https://www.optiprint.ro/despre-noi/).


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mircea Oprea: Cauze nobile servite prost

Marţi, 27 Februarie 2024
44

Proiectul ”Eminescu - o cultură, o rută”, împărțit cu orașul Bălți, ar fi avut menirea dezvoltării ”structurii turistice cu un nou traseu turistic cultural transfrontal...

Autoritățile locale din Coșula, evaluate în privința modului de gestionare a unei situații de urgență

Marţi, 27 Februarie 2024
60

Un nou exercițiu de verificare a modului de gestionare a unei situații de urgență de către autoritățile locale, până la sosirea pompierilor militari, s-a desfășurat, astăzi, la Coșul...

Botoșaniul are mai mulți șomeri decât luna trecută: aproape 1000 de botoșăneni de peste 55 de ani nu au un loc de muncă!

Marţi, 27 Februarie 2024
60

 La sfârșitul lunii ianuarie 2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani erau înregistrați 3.792 șomeri( din care 1.799 femei), r...