Oprit de un mal de pământ: Mașina s-a răsturnat, șoferul a scăpat teafăr!

Oprit de un mal de pământ: Mașina s-a răsturnat, șoferul a scăpat teafăr!
Un şofer în vârstă de 27 de ani, din Dorohoi, s-a răsturnat cu maşina, în noaptea de miercuri spre joi, pe raza localităţii Joldeşti, după ce nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

Tânărul se deplasa la volanul unui Opel, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a intrat într-un mal de pământ, după care s-a răsturnat.

A sunat la 112 şi a solicitat ajutorul cadrelor medicale, dar când a ajuns la UPU a refuzat examinarea, spunând că doar s-a speriat.

El a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi s-a ales şi cu o amendă de 480 de lei pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
39

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
222

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
92

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...