Oprisanu: Noi am facut!

Oprisanu: Noi am facut!

 Sediul de campanie lansat astazi, cu muzica si dans  

Muzica, dans si optimism la organizatia municipala a liberalilor botosaneni, care si-au lansat astazi primul sediu de campanie.

Prestatia artistica a dansatorilor de la Ansamblul Balada a reusit sa scoata botosanenii din case, cel putin pe cei de la blocurile din preajma fostului magazin Junior, unde s-a deschis sediul. Spectacolul a fost sustinut in aer liber, spre desfatarea trecatorilor si a multimii liberale.

Sefii liberali au rostit cu acest prilej cateva impresii pentru a marca asa cum se cuvine evenimentul. Deputatul Liviu Campanu si-a inceput alocutiunea prin a-i face imagine sefului Autoritatii de Sanatate Publica, candidatul pentru o functie la Senat in Colegiul Botosani, Gabriel Oprisanu.

Cred ca ati observat ca Gabriel Oprisanu este peste tot: fotografii in spate, fotografii in fata, in lateral, in stanga, in dreapta. Asta este o realitate. Prin activitatea din ultimii ani, Gabriel Oprisanu a aratat ca este prezent oriunde e nevoie de el si asta il recomanda ca un om de nadejde, a subliniat Liviu Campanu.

Si pentru ca se asteapta ca adversarii politici sa ii acuze ca au inceput campania electorala inainte de termenul stablit, Campanu raspunde anticipat:

Liberalii, datorita faptului ca au aratat in aceasta perioada de guvernare responsabilitate si respect fata de alegatori, pot fi acuzati ca au fost in acesti ultimi 4 ani in campanie electorala pentru ca am vrut sa fim in mijlocul oamenilor, sa le cunoastem problemele, precizeaza Campanu.

La randul sau, Gabriel Oprisanu a tinut sa puncteze ce au facut liberalii in plus fata de ceilalti politicieni:

Noi am invatat politicienii locali sa conjuge verbul a face, pentru ca eu am facut Luna Sanatatii. Noi am facut ca sistemul sanitar sa se miste. Noi am facut ceea ce este necesar ca sa reabilitam scolile. Noi am facut!

Locatia in care functioneaza sediul de campanie al liberalilor municipali este luat in chirie la pretul pietei. Mobilierul si calculatoarele provin din sponsorizari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii vor putea da amenzi de circulație cu ajutorul unei rețele de sute de camere video, au votat senatorii

astăzi, 19:45
45

Traficul rutier pe drumurile publice din România va fi monitorizat, peste câțiva ani, printr-un sistem integrat, numit e-SIGUR, iar în cazul încălcării regulile de circ...

Profesoară din Botoșani, participantă la un atelier internațional pe teme de protecție a consumatorilor

astăzi, 19:15
49

Timp de trei zile (18, 23, 25 noiembrie 2022) - doamna profesoară Carmen Silvia Ciobanu reprezentant al Asociației pentru Consumatori Botoșani a participat la Atelierul internațional online Consti...

Primarii de sector și ai municipiilor reședință de județ vor avea acces la informații de securitate națională

astăzi, 18:33
37

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat luni actul normativ pentru modificarea şi completarea art. 11 din Legea nr. 51/1991 privind securitatea naţională a României, prin care primarii de se...